« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
WTF?!

Skandalozan Sanaderov intervju

Zašto se u ovom trenutku pokreće medijska ofenziva s ciljem umivanja Sanaderove slike u javnosti?

Sanader najavljuje povratak na čelo države
Sanader najavljuje povratak na čelo države (Arhiva)
Više o

Ivo Sanader

,

Jutarnji list

,

intervju

,

Dan Alexe

Skandalozan intervju bivšeg premijera Ive Sanadera Jutarnjem listu uvertira je u nedjeljno gostovanje kod Stankovića, a sigurno će i subotnje novine donijeti gomilu reakcija. Intervju je za potrebe EPH napravio belgijski novinar Dan Alexe koji piše naručenu knjigu o Sanaderu, a s najpoznatijim hrvatskim optuženikom razgovarao je tijekom siječnja ove godine.

Zanimljivo je da je novinaru trebalo osam mjeseci da sredi dojmove o razgovorima i napiše nešto, ali dobro .... Ono što je u cijeloj priči najgore, ekskluzivni intervju ne donosi apsolutno ništa osim Sanaderove nevjerojatne želje za moći. Naime, Sanader prijeti povratkom na čelo HDZ-a i države, optužuje Jadranku Kosor, Tomislava Karamarka i Mladena Bajića za pakiranje optužnica i to je to.

Na pitanje o inozemnim računima i nevjerojatnim svotama novaca na njima, naravno, odgovora nije bilo. Jedino materijal za naslovnice - bio sam previše moćan i previše jak?!

Zašto baš sada sve to izlazi u režiji jedne od najvećih hrvatskih medijskih kuća, koja ga se trudila pokopati kad je optužen, a prije toga je bio savjetnik suvlasnika EPH, njemačkog WAZ-a?

28.09.2012. 10:04:00
Novi komentar
nužno
nužno