« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Klub Purgeraj

SKAKAVAC PARTY No. 1 - Fast food Orchestra + Nan De Ska

Dvostruki ska/reggae showdown od kojeg Zagreb već poskakuje!

Više o

klub purgeraj

,

nan de ska

,

ska glazba

,

reagge

Ohrabreni sve većim interesom za skakutavu glazbu koja već godinama u zrak uspješno baca publiku Purgeraja, odlučili smo pokrenuti- SKAKAVAC! Program je zamišljen kao party posvećen ska i reggae glazbi koji će se održavati u redovitim vremenskim razmacima u klubu Purgeraj ali i u drugim, većim koncertnim prostorima. SKAKAVAC se oslanja na živu svirku domaćih i stranih bandova koji izvode zabavnu, razigranu i rasplesanu ska i reggae glazbu koja i najukočenijeg slušatelja navodi na skok! 

Pred vama je prvi SKAKAVAC u nizu a za njegovu premijeru doveli smo dva moćna sastava:

češki- Fast Food Orchestra i zagrebački- Nan De SKA! 

Fast Food Orchestra

Oni su pravo praško proljeće za ovu ne tako hladnu jesen. Od svog osnutka sad već daleke '98. stvaraju jedinstvenu mješavinu tradicionalnog jamajkanskog zvuka i najsuvremenijih izdanaka glazbene scene. U to su vrijeme objavili 4 studijska albuma, na 2 kontinenta i 11 zemalja odsvirali preko 500 nastupa te djelili pozornicu s jamajkanskim ska legendama- The Skatalites! Zvuče super plesno, super zabavno i super svirano i prava je šteta propustiti njihov prvoklasan show!

Nan De SKA

Domaćim ska raketama ni ne treba uvod jer svi znamo koliko smo znoja prolili skačući na njihovu glazbu. Ipak treba reći da je Nan deSKA homogena nakupina glazbenih diletanata nastala u ožujku 2003, ne bi li iz gušta svirala mjuzu koja se vrti oko nekog ska-reggaea, ali koketira i s raznim drugim stilovima sa svrhom sveopćeg jedinstva. Ova se nakupina razmnožila i trenutačno broji 6 članova koji su svi od reda rođeni s misijom- u zrak baciti publiku Purgeraja!    

Koncert počinje u 22:30h, cijena ulaznice - 10kn.

17.11.2009. 16:51:07
Novi komentar
nužno
nužno