« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
SPEKTAKL

Sjajna prodaja ulaznica za The Wall na Poljudu

Ukoliko netko nije uspio vidjeti remek djelo Rogera Watersa - ovo je prilika koja se ne propušta

Ljetni spektakl na Poljudu
Ljetni spektakl na Poljudu (AdriaEntertainment)
Više o

Poljud

,

ulaznice

,

karte

,

Roger Waters

,

The Wall

Uzevši u obzir da do koncerta na splitskom Poljudu ima više od pola godine, prodaja ulaznica za spektakularni The Wall Rogera Watersa je izvrsna.

U prvih tjedan dana prodaje prodano je oko 4 000 ulaznica. Ljubitelji Pink Floyda i The Wall-a nisu samo fanovi već istinski štovatelji lika i dijela Rogera Watersa.

Sudeći prema dosadašnjim uspjesima tokom prošle turneje, ali i prema rasprodanom koncertu koji se održao u Areni Zagreb, 2011. godine, za očekivati je da će i ovaj koncert oduševiti sve prisutne koji na vrijeme nabave svoje ulaznice.

Hrvatska ima veliku čast i priliku za vidjeti ovakav spektakl  po drugi puta - 23.7.2013. na Poljudu  u Splitu! Ukoliko netko nije uspio vidjeti remek djelo Rogera Watersa - ovo je prilika koja se ne propušta. Oni koju su vidjeli - znaju da će doći po još.

The Wall se dokazao kao jedna od najuspješnijih rock turneja u posljednje tri godine na temelju godišnjih izvješća specijaliziranih časopisa Pollstar i Billboard. The Wall je izveden 192 puta ispred 3.3 milijuna ljudi u 28 država.

Ovaj spektakl ruši rekorde u svim dijelovima svijeta. Srušio je rekord posjećenosti u Južnoj Americi uključivši i rušenje rekordnih 15 stadionskih koncerata u Čileu, Brazilu i Argentini ispred više od 750,000 fanova. To je najveći broj ikad odsviranih stadionskih koncerta nekog stranog izvođača u Južnoj Americi. S 9 rasprodanih koncerata na River Plate stadionu u Buenos Airesu oboren je rekord koji su do tada držali Rolling Stones s 5 rasprodanih koncerata na istom stadionu. Također, na ovom dijelu turneje rasprodano je 15 koncerata u Australiji i Novom Zelandu. Europski dio turneje pokazao se još uspješnijim!

Čak 2 puta zaredom, 2011. i 2012. godine na Pollstarovoj dodjeli nagrada Rogeru Watersu je za njegovo remek djelo dodijeljena nagrada za najkreativniju produkciju.

Među brojnim osvojenim nagradama i priznanjima, najnovija nagrada za The Wall stigla je početkom ovog mjeseca na njujorškoj dodjeli Billboardovih nagrada gdje je osvoji „Top Tour Award". Turneja „The Wall live" Roger Watersa je proglašena turnejom koja je u 2012. godini ostvarila najveći prihod.

The Wall je jedan od najprodavanijih i najutjecajnijih albuma u rock povijesti iz kojeg je svakako najpoznatiji singl  'Another Brick in the Wall', a po kojemu je i Allan Parker snimio film s Bobom Geldofom u glavnoj ulozi. The Wall je najveći projekt Pink Floyda i Rogera Watersa koji hrvatska publika ima prilike vidjeti 23.7 2013. i vjerojatno nikada više!

Budite i vi dio rekorda! Ovogodišnja turneja rušit će vlastite rekorde postavljene tokom protekle 3 godine.

Ulaznice su u prodaji na svim Eventimovim prodajnim mjestima, te online na www.eventim.hr (na navedenoj web adresi moguće je naći i popis svih prodajnih mjesta). Podijeljene su u nekoliko kategorija:

VIP LOŽE - 600 kuna
SJEDENJE 1 - sektori D, E, P, R - 400 kuna
FAN PIT- 380 kuna
SJEDENJE 2 - sektori F, G, N, O - 330 kuna
TRAVNJAK- 280 kuna
SJEDENJE 3 - sektori H, I J, K, L, M - 230 kuna

Od 16.11. do 31.12.2012. vrijedi poseban popust od 10% za kupnju ulaznica u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana-jug, Zagreb), u specijaliziranim Eventimovim prodavaonicama (Ticket shop 1:Jurišićeva 2a, Zagreb; Ticket shop 2: Arena Centar, 2.kat, Lanište 32, Zagreb) te za kupnju putem info@adriaentertainment.hr.

Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT uz navedenih 10% popusta na ulaznice kupljene u uredu Adrie Zabave do 31. prosinca, ostvaruju dodatnih 10%. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte!

Također, u uredu Adria Zabave, ulaznice se mogu kupiti na kartice i na rate! Popust od 10% do 31.prosinca vrijedi i za ulaznice kupljene na rate.

Koncert održan u Areni Zagreb 13.04.2011. godine je bio rasprodan. Navedeni spektakl svakako spada u vrhunce koncertnog audio vizualnog doživljaja. To može posvjedočiti svatko od 18 tisuća oduševljenih posjetitelja. Nema sumnje da će i koncert na Poljudu oduševiti sve prisutne obzirom da je Roger Waters obećao da će stadionska turneja biti još atraktivnija, dramatičnija i uzbudljivija od nastupa u arenama.

Koncertni spektakl na Poljudu, 23.7.2013. godine je drugi koncert turneji te hrvatska publika ima priliku među prvima vidjeti ovo grandiozno djelo Rogera Watersa!

23.11.2012. 12:36:17
Novi komentar
nužno
nužno