« Kultura
objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana
NAJAVE

Sjajan festival u Cekateu

5. UPSET ART festivalu umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom

5. UPSET ART festival
5. UPSET ART festival (Arhiva)
Više o

Cekate

,

5. UPSET ART festival

Pozivamo sve udruge, pojedince-umjetnike, amatere i profesionalce da nam se pridruže 11. i 12. studenog 2023., u Centru za kulturu Trešnjevka, na 5. UPSET ART festivalu umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom. 

Do sada smo imali brojne radionice, koncerte, predstave, performanse, karaoke zabave, video prezentacije, izložbe, sajmove i brojne druge aktivnosti - te vas pozivamo da se uključite i pridružite našem inkluzivnom programu. 

Za to ćemo vam osigurati svu raspoloživu (tehničku, prostornu, ljudsku i drugu) podršku u prezentaciji vaše umjetnosti i rada javnosti, a za vaš program ćemo i osigurati svima podjednaku i transparentnu financijsku potporu. 

Radi se o potpori koja će vam pomoći da nastavite s kulturno-umjetničkim radom i nastavite producirati divne programe koji će javnosti odašiljati poruku inkluzije. Kao primarno inkluzivan program, svake godine primamo sve prijavljene nastupe, izložbe, prezentacije, koncerte, performanse, kao i sve digitalne materijale - bez obzira da li su te umjetničke radove stvorili pojedinci ili grupe, osobe s invaliditetom ili oni "bez" invaliditeta. 

Drugim riječima - kod nas su svi dobrodošli te ćemo zajedno s vama organizirati program našeg UPSET ART festivala kojeg prati slavni moto marginaliziranih skupina "Ništa o nama, bez nas".

Poziv je otvoren od 18.7.2023. do 1.10.2023. godine, a prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnice. Sve dodatne informacije možete dobiti kod voditelja festivala na ihromatko@cekate.hr. 

25.07.2023. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno