« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
GARDEN

Sjajan drugi dan Garden festivala

The Garden Festival omiljena je destinacija glazbenih sladokusaca zbog opuštenog provoda, kvalitetne klupske glazbe, predivnog ambijenta i naravno prijateljske atmosfere

Drugi dan Garden festivala
Drugi dan Garden festivala (Sommersby)
Više o

The Garden Festival

,

Petrčane

Drugi dan ovogodišnjeg The Garden Festivala obilježilo je otvaranje Sommersby stagea gdje su pred brojnim posjetiteljima nastupili DJ Gerd Janson resident najpopularnijeg njemačkog kluba "Robert Johnson" i britanski house disco band Crazy P koji je u Velikoj Britaniji stvorio vjernu bazu fanova i u Petrčanima osvojio mnoge posjetitelje zaraznim disco house zvukom i odličnim scenskim nastupom pjevačice Dannielle Moore.

Uživanja i pozitivne atmosfere nije nedostajalo, stigli su posjetitelji iz cijelog svijeta i Petrčane su ponovo ucrtane na svjetsku festivalsku mapu. The Garden Festival omiljena je destinacija glazbenih sladokusaca zbog opuštenog provoda, kvalitetne klupske glazbe, predivnog ambijenta i naravno prijateljske atmosfere.

Drugi dan The Garden Festivala završio je DJ nastupima Geddesa jednog od osnivača najdugovječnije klupske večeri koja je ikad postojala u Londonu - Mulletover i nastupom odličnog kanadskog projekta Art Department koji se je proslavio megapopularnim underground hitom "Without You".

Festival će trajati do 13. srpnja uz nastupe vrhunskih DJ-a i bendova koji su pomno birani kako bi kreirali zvučnu kulisu kao stvorenu za uživanje uz more, druženje i ples. Nije ni čudo da se posjetitelji koji dolaze prvi puta na The Garden, nerijetko opet vraćanju.

www.thegardenzadar.eu

09.07.2011. 18:15:45
Novi komentar
nužno
nužno