« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
PRAVNA BOTKA

Šišljagić: Dokazat ćemo Glavaševu nevinost

Vladimir Šišljagić i HDSSB tvrde da je uhićenje Glavaša u BiH očekivana posljedica politički motiviranog i montiranog procesa

Branimir Glavaš
Branimir Glavaš (Ranko Šuvar / CROPIX)
Više o

Branimir Glavaš

,

Vladimir Šišljagić

,

HDSSB

U povodu uhićenja Branimira Glavaša u BiH, nakon što je Vrhovni sud BiH potvrdio pravomoćnu presudu Vrhovnog suda RH zbog ratnog zločina u Osijeku 1991. - predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić kasno sinoć je priopćio kako "HDSSB zajedno s Branimirom Glavašem i njegovim odvjetničkim timom nastavljaju pravnu bitku u dokazivanju njegove nevinosti".

>>Branimir Glavaš uhićen u BiH

Bivši hrvatski saborski zastupnik Branimir Glavaš uhićen je u utorak kasno popodne u Drinovcima u BiH, gdje živi otkako je u Zagrebu pravomoćno osuđen za ratni zločin protiv srpskih civila u Osijeku 1991., doznaje se od jednog od njegovih odvjetnika Ante Madunića.

Šišljagić u priopćenju također, uz ostalo, tvrdi kako je uhićenje Branimira Glavaša u BiH "očekivana posljedica politički motiviranog i montiranog procesa".

Dodaje da "HDSSB odlučno nastavlja sa svojim aktivnostima u realizaciji programa koji za cilj ima svekoliku obnovu i razvoj Slavonije i Baranje, a time i jačanje gospodarskog i europskog potencijala Hrvatske".

Na upit da li znaju gdje se Glavaš nalazi predsjednik HDSSB-a Šišljagić je rekao kako je u kontaktu s Glavaševim odvjetnicima te da ima informaciju da je na putu za Sarajevo.

29.09.2010. 08:14:56
Novi komentar
nužno
nužno