« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
14. IZDANJE

Sicko Disko u petak u Babbaru

Kristian Šorman a.k.a. SIRKRIS za Sicko Disko najavljuje Fidget House / Electro / NuRave set

(Babbar)
Više o

Marmat

,

zagreb-info

,

sicko disko

,

Babbar

,

Sirkris

,

Kristian Šorman

,

Ivna Yuri

U 14. izdanju Sicko Diska u Babbaru (Petrinjska 7) u petak 2. travnja vas očekuje sljedeći line up: SirKris iz Njemačke te domaće snage Ivna Yuri, Marmat i VJ Tanja.

Upad je 30 kuna, a 1x2 ulaznice možete osvojiti na Metro portalu.

Kristian Šorman a.k.a. SIRKRIS čvrsto je stao na svoje dvije noge jednog travanjskog dana u Stuttgartu. Nešto je vremena potratio na Lego kockice i Matchbox autiće nakon čega je po prvi put stavio ruke na 1210-ku (op.a. Technics SL-1210 Mk2) kada mu je bilo 14 te počeo zabavljati mladež onih dana..

Osim što voli puštati electro, nurave, minimal i što god i kako treba sirKris se bavi i produkcijom. Njegove uratke možete poslušati na njegovim myspace stranicama, a za Sicko Disko najavljuje Fidget House / Electro / NuRave set.

IVNA YURI je zagrebačka producentica elektronske glazbe kojom se ozbiljnije bavi od 2005. godine kada upisuje SAE (School of Audio Engineering) u Ljubljani. Stilski ju određuju sintetizirani, repetativni i slojeviti elektronski zvukovi.

Za miks pultom ćete ju prepoznati po novim rave ritmovima i histeričnim fidgetom koji prekida melodičnim vokalima i zvukovima sintisajzera osamdesetih godina. Osim glazbene produkcije i dj-inga Ivna se bavi i grafičkim dizajnom te snimanjem kratkometražnih art filmova. Kao novopečena rezidentica Sicko Diska nastavlja u istom stilu.

MARMAT. Zagrebački dečko. Na sceni već duži niz godina. Vodi i rezidentira na Sicko Disko tulumima. Osim što je prošao skoro sve zagrebačke klubove gostovao je od Exita 2008., preko Hartere pa sve do Londona. Voli glazbu. Jako. Selekcija na prvom mjestu.

VJ TANJA VJingom se bavi od 2004., najprije kao dio VJ dua FRAMEwork. Nastupa na mnogim klupskim večerima (Trip To Zion, Pistolero, TheffekT, Partycipacija, Efekt staklenika, Chillibar, Ministarstvo Psihodelije, 4Real!, Playground) i festivalima (Free As A Bird, illectricity, Neofest, Festival Ministarstva Psihodelije, Novi Neočekivani Ciklus, Underwater Overground, DOPUST).

30.03.2010. 13:31:27
Novi komentar
nužno
nužno