« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Ozdravite uz

SiCkO DiSKo 9 @ Cab Club

3 Dj-a za bolesno dobar provod

Više o

sicko disko

,

Cab Club

25. 09. 2009. u 21h u Cab Clubu održat će se SiCkO DiSKo party.

Uvijek je lijepo kad potraga za bas pravim dj-ima za Sicko Disko zavrsi uspjesno... :)

Poll A Rock dolazi nam iz Slovenije za ovo 'Loud' izdanje Sicko Diska. Odredjenu ideju o tome kako ce to izgledati cete dobiti ako 'odklikcete'' do njegovog myspace-a gdje mozete ne samo poslusati nego i skinuti neke od njegovih radova. Ovaj mladi covjek je talentirani producent i dj sa minimalnim desetogodisnjim (10!) stazem u studiju a 25.09. dolazi nam u Cab Club (gdje se jos uvijek i bez obzira na zakonska previranja moze pusiti) pokazati kako to zvuci u njegovoj izvedbi. Ekskluzivno objavljujemo i podatak da je Poll A Rock u 10. mjesecu bukiran za australsku turneju pa dodjite i pocujte zasto...A evo sto Poll kaze o samome sebi:
'If you have not heard of him be ready...for your mind to be blown! be ready for this man they call Poll A Rock to get upside ya head with some heavy tracks! The youngster from Slovenia knows how to mix it up, especially with "101". listening to him is like listening to The Proxy. He brings a similar feeling as if your ear drums are about to burst from such heavy f#ckin beats! Pulling out numbers like these will have him in the big time, in no time! Look out for him, as he maybe hitting your shores..!'
Znatizeljni? :)

hrwo E-a smo nasli nesto blize, u lijepoj nasoj i u nasem lijepom Zagrebu. Punim imenom Hrvoje Jelincic, rodjen davne 1983. u Sloveniji, gdje je imao neke od prvih gaza sa svojih 18 godina, nakon toga zavolio Hrvatsku i poceo sve vise i vise pustati po Zagrebu. Neki od klubova: Fanatic, Klub No.1 (rezident), Purgeraj (rezident), Funk pa do klubova u Dalmaciji...mali milijun privatnih tuluma... Od 2009. clan FeelGood Connection i Headmovin-a. U njegovim setovima mozete cuti sve od afro-nudisco-re edits-discopunk-funk-breakbeat- pa do deep house-electro-nu rave-electropop-electroclash....sarolik izbor glazbe koji naravno jamci dobru zabavi na plesnom podiju...zelite znati vise i kako to stvarno zvuci poslusajte njegove setove pa se uputite i u Cab Club.

Dj Marmata, rezidenta i organizatora Sicko Diska, ne trebamo posebno predstavljati..neka i ovaj put njegova glazba govori umjesto njega..

line up:
POLL A ROCK (SLO)
(www.myspace.com/pollarock)
hrwo E (SLO/HR)
(promo mix: http://soundcloud.com/hrwo-e/hrwo-e-disco-is-not-dead)
marmat (HR)
(www.myspace.com/broken_bpm)

cijena: prije 23.30h 20kn, 30kn nakon

Metro Portal vodi Vas na Sicko Disko: http://metro-portal.hr/prizes/vote/220

facebook dogadjaj: http://www.facebook.com/event.php?eid=151179901753&ref=ts
facebook grupa: http://www.facebook.com/group.php?gid=5693824926

22.09.2009. 15:39:31
Novi komentar
nužno
nužno