« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
GENIJALNO

Shuttle snimio svemirsku meduzu?

NASA-ini portali definitivno su izvor najbolje zabave u zadnje vrijeme, da se čovjek pita smiju li nam se to oni u lice ili su jednostavno tupi? Teško da je ovo drugo ...

Svemirska meduza ili otpad?
Svemirska meduza ili otpad? (NASA)
Više o

NLO

,

space shuttle

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

svemirska meduza

Nakon što je Curiosity počeo slati čuda s Marsa, NASA-in se portal odmah napunio amaterskim istraživačima u potrazi za neobičnim snimkama. Takva je i ova koja je snimljena tijekom misije Space Shuttle 115. 

Kako su veseli NASA-ini webmasteri napisali sa strane, fotografiju "nepoznatog otpada" snimio je digitalnom kamerom astronaut Daniel Burbank oko 11 sati ujutro.

Teorije zavjere odmah su krenule u dva smjera, oba se slažu da se radi o nečemu izvanzemaljskog podrijetla, no jedna struja tvrdi da se radi o živom biću, a druga da se radi o prozirnom NLO-u.

Kako zbog prirode same fotografije na kojoj nema objekata ili Zemlje u pozadini nije moguće ni približno procijeniti veličinu nepoznatog objekta, prepustit ćemo vama da se pozabavite mogućnostima jesu li to izvanzemaljci, svemirska meduza ili otpad.

Originalnu fotografiju možete vidjeti na NASA-inom portalu, uz nevjerojatno obrazloženje kraj nje napisano u maniri Sjevene Koreje

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

07.12.2012. 10:43:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    konjokradica
    08.12.2012. 15:24
    U MANIRI SJEVERNE KOREJE?!?!?!? Hahahahahaha moj novinačiću nisi mi baš čist.
  2. avatar
    Uredništvo
    09.12.2012. 15:12
    Uredništvo jednostavno obožava šupčiće koji se anonimno prijave i zovu nas novinarčićima ... takvi govnarčići i prestrašene pičkice pravi su razlog zašto pišemo, sunce našeg života, kruh i voda koji nas drže na životu i bitak našeg postojanja ... :)
Novi komentar
nužno
nužno