« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Ponijela ju atmosfera

Severina u Srbiji zapjevala ˝Dalmatinku Srbijanku˝

Severinin menadžer tvrdi kako je to normalan dio nastupa pjevačica kojim inače podiže atmosferu.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Blic)
Više o

Srbija

,

Severina

,

koncert

Severina je preksinoć zapalila centar Šumadije koncertom koji se ubraja među najuspješnije proteklih godina, pišu srpski mediji. Iako je prvi put nastupila pred kragujevačkom publikom, na njen koncert je došlo više tisuća ljudi - od tinejdžera pa do umirovljenika.

Do koje su mjere zvijezdu iz Splita dirnule prijateljski ispružene ruke, jasno je bilo kada je zapjevala srpsku narodnu pjesmu ˝Zlatibore, pitaj Taru˝, a u stihove "Dalmatinke" dodala i novi stih ˝Dalmatinka Srbijanka˝, prenosi srski Blic.

Severina je, puna energije, pjevala pred kragujevačkom publikom puna tri sata, priznavši da joj je žao što ˝nema oko 60 godina i toliko pjesama da može ostati i duže˝. Iako je na koncertu, koji se održao u najekskluzivnijem djelu grada, bilo oko 80 posto žena, muškarci su Severini davali cvijeće, poklone, bacali kape na binu i zajedno sa damama pjevali uglas njene pjesme...

˝Severina vrlo često upravo na taj način dodatno podiže publiku na svojim koncertima. Dakle, ako nastupa u Istri, otpjeva 'Dalmatinka i Istrijanka', u Čakovcu 'Dalmatinka i Međimurka', a kako je u subotu po prvi put nastupala u Kragujevcu, otpjevala je 'Dalmatinka i Srbijanka' ˝, objašnjava njezin menadžer Tomica Petrović.

Severina će 17. listopada u ˝Areni˝ po prvi put održati koncert u Beogradu.

14.09.2009. 22:17:50
Novi komentar
nužno
nužno