« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
US open

Serena Williams prijetila sutkinji

Amerikanki je na drugi servis pri meč lopti dosuđen prijestup na što je ona počela urlati na linijsku sutkinju

(Wikipedia)
Više o

Kim Clijsters

,

Serena Williams

,

Caroline Wozniacki

,

Yanina Wickmayer

,

us open incident

Na posljednjem Grand Slam turniru sezone ne priča se najviše o samoj igri, već o incidentu Serene Williams.

Povratnica u svijet tenisa Kim Clijsters pobijedila je Serenu sa 6-4, 7-5, a meč je završen tako što je Serena na meč-loptu suparnice zaradila kazneni poen.

Naime, Amerikanki je na drugi servis pri meč-lopti dosuđen prijestup na što je ona potpuno izgubila živce i počela bjesomučno vikati na linijsku sutkinju.

- Kunem se Bogom da ću uzeti ovu lopticu i nagurati ti je u grlo. Čuješ li me? Kunem se Bogom - prenose navodne Serenine riječi američki mediji.

Sutkinja je odmah otišla do glavnog suca kojem nije preostalo drugo nego dodijeliti tenisačici kazneni poen, budući da je već ranije zaradila prvu opomenu zbog lomljenja reketa.

- Nisam joj prijetila. Iskreno, ne sjećam se više što sam joj rekla - izjavila je kasnije Serena na konferenciji za novinare.

Izjavila je i da sutkinja ne zaslužuje ispriku, jer puno igrača viče na linijske suce. Cijelu godinu joj nije dosuđen nijedan prijestup, a na ovom turniru joj odjednom to stalno sude, kaže razočarana Serena.

Zbog njezine je predstave u drugi plan pao uistinu impresivan doseg Kim Clijsters koja igra tek treći turnir nakon dvogodišnje stanke zbog rođenja djeteta.

Clijsters je postala prva majka u Grand Slam finalu nakon 1980. i uspjeha Evonne Goolagong u Wimbledonu.

U meču dviju debitantica u polufinalu je slavila mlada Dankinja Caroline Wozniacki koja je sa 6-3, 6-3 svladala najveće iznenađenje turnira, još jednu Belgijanku, također 19-godišnju Yaninu Wickmayer.

US Open, tenisačice, polufinale:

Clijsters - S. Williams (2) 6:4, 7:5

Wozniacki (9) - Wickmayer 6:3, 6:3

13.09.2009. 11:30:32
Novi komentar
nužno
nužno