« Clubbing
objavljeno prije 10 godina
CLUBBING

Senzualni program Kool Katz u zagrebačkom Klub.u 17. svibnja

Dvojac koji stoji iza projekta Kool Katz, RRRamon! & Oli Dobolli dobro je poznat zagrebačkoj publici

Kool Katz će vas rasplesati
Kool Katz će vas rasplesati (Kool Katz)
Više o

Kool Katz

,

RRRamon!

,

Oli Dobolli

,

Itch

Kool Katz je klupska večer zamišljena kao spoj starih RnB hitova i RnB-a novijeg datuma u fuziji s 2 stepom i drugim soulful glazbenim pravcima koje nemate prilike slušati u zagrebačkim klubovima.

Dvojac koji stoji iza projekta Kool Katz, RRRamon! & Oli Dobolli dobro je poznat zagrebačkoj publici, a budući je 3 magični broj u igru će im uskakati i CFSN uzdanica Itch. Svako izdanje Kool Katz večeri održava se na oba podija Klub.a.

U Sensual Selection tunelu moći ćete plesati uz gosta DJ-a koji će vas u 5 sati provozati kroz svoju glazbenu selekciju, a ovog puta to je DMT. Novo ukazanje na plesnom podiju zagrebačkog Klub.a Kool Katz će imati u subotu, 17. svibnja. Ulaz je 20 kuna za žene, 30 kuna za muškarce, a početak je u 23 sata.

Ovom prilikom u gotstima je DMT, suosnivač bratske večeri Black Light. 1999. suosniva emisiju Ruff Beats Rap Show na Radio Zaprešiću, a ubrzo i pušta po klubovima i festivalima diljem Hrvatske. U Los Angelesu je studirao televizijsku produkciju, a za to vrijeme je puštao po mnogim klubovima i privatnim zabavama, te nakon povratka u Zagreb počinje sudjelovati u organizaciji programa kao što su Electric Avenue, Chew the Fat! Croatia te Black Light. 2010. s Dr. Strapazootom osniva electro-dubstep duet InUrFace, te godinu dana poslije izdaju prvi EP "Conquer Me" za kanadski Capital Boom Records. Na Kool Katz programu u tunelu će pokazati svoju senzualnu stranu.

Oli Dobolli počeo je karijeru DJ-a još u kasnim '90-ima i svirao u svim klubovima koji su nešto značili za noćni život Zagreba. Dobitnik je brojnih nagrada, a 2013. godine postao je prvi hrvatski Red Bull Thre3style DJ Champion, te mu je titula priskrbila i put u Toronto na svjetsko finale. Oli će u Kool Katz večer ukomponirati zvuk starog RnB-a '90-ih i '00-ih, no ne očekujte „izlizane" hitiće.

Njegov set sadrži kvalitetne, ali i one pomalo zaboravljene trake koje su proslavile ovaj žanr. RRRamon!, poznat i kao DJ Yesh, već 13 godina pokazuje svoju ljubav prema elektronskoj glazbi kroz različite klupske večeri koje organizira u nekoliko zagrebačkih noćnih klubova. Svima su dobro poznati JabbaTon, Chew the Fat! Croatia te Black Light projekti kojima je pridodao i Kool Katz. Ovom prilikom će Olijevom RnB-u nadodati 2 step / garage zvuk koji nemate prilike slušati u našoj metropoli.

Pridružit će im se i Itch, član zagrebačke CFSN družine koji ne skriva da iz elektronskih voda voli zalutati u RnB što redovito pokazuje i na vlastitom programu naziva „Phillitchevanje" koji je pokrenuo s CFSN kolegom Phillipeom.

Poslušajte Kool Katz mix koji je složio Oli Dobolli

Možete očekivati glazbu izvođača kao što su Beyoncé, Miguel, Frank Ocean, Jeremih, J. Cole, Kendrick Lamar, Banks, Solange, Cassie, The Weeknd, Aliyah, John Legend, Destiny's Child, Justin Timberlake, Mary J. Blige, Jessie Ware, TLC, Kelis, Trey Songz, Drake, Usher, Sam Smith, Ella Eyre, Flume & Chet Faker, Kwabs, Katy B, Jamie Woon, James Blake, Sampha, Lulu James, MØ, Erykah Badu, Lauryn Hill, Angie Stone, Raphael Saadiq, Q-Tip, Disclosure, Brandy, Shola Ama, Kele Le Roc, The Artful Dodger, Mis-Teeq, MJ Cole...

12.05.2014. 15:30:00
Novi komentar
nužno
nužno