« Spektakli
objavljeno prije 14 godina
ZLOČESTI DEČKI

Seks, droga, alkohol - skandali nogometnih zvijezda

Maradona je više puta bio na odvikavanju, a Ribery, Terry, Beckham i Rooney poznati su preljubnici

Maradona
Maradona (Getty Images)
Više o

Victoria Beckham

,

alkoholizam

,

David Beckham

,

preljub

,

Franck Ribery

,

Wayne Rooney

,

John Terry

,

droge

,

Diego Maradona

,

Wayne Bridge

,

kunimasu

,

kanali

Iako uzori, nogometaši su skloni divljim i nepromišljim ispadima koje ne uspijevaju uvijek držati podalje od javnosti. Jedni se opijaju i drogiraju, drugi varaju žene, a treći sve navedeno.

Frank Ribery
Nekoliko dana prije polufinalne utakmice Lige prvaka između Bayerna i Lyona mediji su se raspisali o aferi francuskog reprezentativca s maloljetnom prostitutkom. Ribery se navodno s kolegama Gouvou i Benzema tijekom reprezentativnih okupljanja zabavljao s lakim damama, a jednu od njih je povremeno dovodio i u Munchen. Cijeli slučaj ne bi bio toliko žalostan da Ribery nije u višegodišnjem braku sa ženom s kojom ima i dvoje djece.

>>Franck Ribery policiji dao iskaz o optužbi za seks s maloljetnom prostitutkom

John Terry
Bivši kapetan engleske reprezentacije prevario je suprugu Toni s modelom donjeg rublja Vanessom Perroncel koja je bila u vezi s Terryjevim suigračem Wayneom Bridgeom. Izbornik Fabio Capello Terryju je potom oduzeo kapetansku vrpcu, a povrijeđeni Bridge je odustao od svog nastupa na SP-u u Južnoj Africi. Supruga Toni svom je nogometašu sve oprostila.

>>Terryjevoj ljubavnici je žao što mu je oduzeta kapetanska vrpca

Robinho
Brazilski napadač uhićen je u siječnju 2009. pod sumnjom da je silovao djevojku u noćnom klubu u Leedsu. Žrtva je navodno jedna studentica Sveučilišta Yorkshire, a Robinho je pušten nakon što je platio jamčevinu, otkrio je britanski Sun.

Beckham

David Beckham
David i Victoria Beckham u braku su od 1999. i imaju troje djece. U javnosti se neprestano pojavljuju zajedno, a mnogi obižavatelji divili su se njihovoj sreći. Prvi javni problemi su se pojavili nakon što je Becks potpisao ugovor za Real Madrid i angažirao osobnu asistenticu Rebeccu Loos koja je s medijima spremno podijelila detalje svog odnosa s popularnim nogometašem. Iako se kasnije pojavila i ljubavnica broj 2., stanovita Sarah Marbeck, Victoria se nije dala smesti i nastavila živjeti (idiličnim) bračnim životom.

Wayne Rooney
Zvijezda Manchestera i engleske reprezentacije izvan terena je poznata po tulumarenju, tučnjavama i opijanju. Rooney je tako, na primjer, prije četiri godine u restoranu pretukao igrača Blackburna Michaela Graya jer se ovaj previše približio njegovoj zaručnici. Postoje i glasine da je napadač nekoliko puta prevario svoju djevojku Collen McLoughlin s prostitutkama: Collen ga je nakratko ostavila, ali mu se ubrzo vratila.

>>Izabrano 50 najboljih napadača

Diego Maradona
Jedan od najboljih nogometaša svih vremena polarizira kao malo koji drugi igrač. Nitko mu ne može osporiti kvalitetu kojom je predvodio svoje momčadi na travnjaku, ali mu je privatan život prepun skandala. Nekoliko puta je bio na odvikavanju od droga, a na SP-u 1996. nije prošao dopinšku kontrolu te je poslan kući. Zbog predoziranja je 2000. i 2004. završio u bolnici, a mučili su ga i problemi s alkoholom. Priznao je da je redovito varao suprugu Claudiju Villafañe i sve svoje druge djevojke. 

26.06.2010. 15:01:00
Novi komentar
nužno
nužno