« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
FESTIVALI

Sedmo izdanje festivala Electric Elephant u Tisnom

Do sad možda i najinspirativniji line-up s dvojicom novih poznatih DJ-a, koji će se pridružiti Electric Elephant ekipi ovo ljeto u Hrvatskoj, najavljuje sedmu sezonu festivala

Electric Elephant po sedmi put
Electric Elephant po sedmi put (Arhiva)
Više o

Electric Elephant

,

Groove Armada

Tom Findlay je polovica jednog od najvećih svjetskih dance dueta Groove Armada, briljantan i kao solo DJ; ovo je savršena prilika uhvatiti ga baš u solo akciji. Kad već spominjemo duete, Simian Mobile Disco će nam donjeti svoj živahan elektronski zvuk po prvi put u Tisno. Autori nekoliko uspješnih albuma, remikseva i singlova, kao DJ-i stvaraju setove fino brušenog house-a i techna koji nezaustavljivo pokreću noge na ples.

Derrick May i Francois K i ove godine nositelji su DJ liste, Derrick će nastupiti na noćnom podiju diskoteke Barbarella's, a Francois se vraća na plažu s posebnim šestosatnim setom Beach Bar Balearic selection u nedjelju u 18h.

Prije najavljeni svirat će nam i Good Times osnivač Norman Jay, proslavljeni beat master Motor City Drum Ensemble, Panorama Bar rezident Prosumer i intrigantni Awesome Tapes From Africa. Već najavljeni gosti su i Chez Damier, Horse Meat Disco, FCL, Justin Robertson, Ashley Beedle, Rahaan, Max Essa, The Numero Group, Begin (James Holroyd), Stevie Kotey (Ambassador's Reception), Man Power, Neil Diablo i mnogi drugi.

Karte za Electric Elephant stoje £120 preko interneta a prodaju se na službenoj stranici. Bit će moguće nabaviti ih i na festivalskoj lokaciji, festivalske i dnevne ulaznice, za brodove i diskoteku Barbarella's. Smještaj je još uvijek moguće naći u apartmanima i kampu unutar kruga samog festivala.

Raspored događanja i ostale detalje naći ćete na stranici www.electricelephant.co.uk

04.07.2014. 13:15:29
Novi komentar
nužno
nužno