« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
SJAJNO

Scena Amadeo kreće 17. kolovoza

Ljetni program Scene Amadeo, koji ove godine uključuje dvanaest koncerata, održava se od 17. kolovoza do 10. rujna 2021. u atriju Galerije Klovićevi dvori

Kraj kolovoza rezervirajte za zabavu...
Kraj kolovoza rezervirajte za zabavu... (Arhiva)
Više o

Scena Amadeo

,

program

Ovogodišnji program svojim nastupom 17. kolovoza otvara sjajni gitaristički Trio Elogio u sastavu Petrit Çeku, Pedro Ribeiro Rodrigues i Tomislav Vukšić.

U četvrtak, 19. kolovoza, slijedi solistički recital hrvatsko kosovske gitarističke zvijezde Petrita Çekua, koji će izvesti djela J. S. Bacha; W. A. Mozarta; L. Beethovena; G. Listeša; A. Barriosa i H. Villa-Lobosa. U slučaju kiše koncert će se održati u petak, 20. kolovoza.

Koncert u spomen prerano preminulom basistu grupe Duende Nenadu Jalševcu-Nenčiju koji je svojim djelovanjem ostavio neizbrisiv osobni i profesionalan trag na Sceni Amadeo očekuje nas u subotu, 21. kolovoza

Grupa Duende u sastavu Gulić Darko-Gula, bas, vokal,  Robert Hamp-Roby, gitara, Matija Opačak, gitara i Tomislav Tenšek-Snoopy, gitara, na koncertu će oko sebe okupiti dugogodišnje suradnike. 

Ulaznice se mogu kupiti u Galeriji Klovićevi Dvori, od 18:00 sati na dane kada se održava program Scene Amadeo i online.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na web stranici Scene Amadeo.  

15.08.2021. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno