« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Savršen partner za svaki znak horoskopa

Znakovi horoskop imaju svoje preferencije kad su u pitanju savršeni partneri, pa evo što je kojem znaku potrebno da bi bio sretan

Kakav je savršen partner
Kakav je savršen partner (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

savršen partner

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - ovom znaku treba osoba sklona avanturama i uzbuđenjima, fizičkim aktivnostima i izlascima, no jednako tako spremna prepustiti inicijativu i vodstvo Ovnu

Bik - traži osobu koja želi sigurnost i spremna je cijeniti njegov trud, a istovremeno treba biti strastvena, senzualna i romantična. Hedonizam je dodatni plus.

Blizanci - da biste osvojili ovaj znak, morate biti društveni, spontani i razigrani, voljeti zanimljive razgovore i naročito - fleksibilni, jer kod Blizanaca rasporeda nema.

Rak - traži osobe kojima je obitelj na prvom mjestu, brižne, pažljive i sposobne stvoriti ozračje razumijevanja i sigurnosti koje je Raku potrebno kako bi se opustio.

Lav - u potrazi je za veselim osobama koje će mu biti i najbolji prijatelj i ljubavnik u isto vrijeme, s istančanim ukusom za hvaljenje i komplimente te voljom da ih servira Lavu u svakom trenutku.

Djevica - u stalnoj potrazi za osobom koja će joj biti inspiracija i pomoć pri organizaciji života, lojalnoj i dobroj koja će uvijek i svugdje stajati iza nje i biti joj podrška.

Vaga - traži se osoba navikla na stalne promjene raspoloženja, koju neodlučnost ne izluđuje, a ujedno je spremna staviti njihov odnos na prvo mjesto u životu i biti za akciju.

Škorpion - oslonac u teškim trenucima je glavna karakteristika koju ovaj znak traži od partnera, a strastvenost, inicijativa i mogućnost kontrole se podrazumijevaju. 

Strijelac - fleksibilnost, otvorenost i slobodan duh širokih pogleda na svijet samo su neke od stvari koje ovaj zahtjeva znak traži od partnera, a tu treba pribrojati i spontanost te želju za učenjem i napretkom .

Jarac - želi osobu koja će mu pomoći da život gleda optimističnije i s vedrije strane, brižnu i pažljivu, no ujedno i sposobnu osigurati udoban obiteljski život za koji će on pribaviti sve potrebno.

Vodenjak - zahtjevan u potrazi za osobom koja će prihvatiti njegovu individualnost i neće joj pasti na pamet ideja da ga mijenja ili kontrolira, no istovremeno sposobnu donijeti toplinu i strast u njegov život.

Ribe - osoba koju žele mora moći vrijedno raditi, cijeniti njihovu brižnost i osjetljivost, ali biti dovoljno praktična u svakodnevnim stvarima koje Ribama toliko ne idu od ruke.

07.07.2016. 15:18:00
Novi komentar
nužno
nužno