« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
NAJAVE

Šareno Dvorište u CZK Novi Zagreb

Centar za kulturu Novi Zagreb tradicionalno je mjesto gdje građani stječu navike participacije u kulturi, susretište je različitih kulturnih i umjetničkih praksi koje omogućavaju uspostavljanje socijalnog dijaloga

Šareno dvorište
Šareno dvorište (Arhiva)
Više o

CZK Novi Zagreb

,

Šareno Dvorište

5. lipnja 2021. u 18 sati: Multimedijska izložba „U potrazi za srećom" uz glazbeni program

9. lipnja 2021. u 19 sati: Druženje uz pripovijedanje „Pričom te zovem" - Sreća

Centar za kulturu Novi Zagreb tradicionalno je mjesto gdje građani stječu navike participacije u kulturi, susretište je različitih kulturnih i umjetničkih praksi koje omogućavaju uspostavljanje socijalnog dijaloga. Cilj akcije „Šareno dvorište" je povezivanje civilnog društva, poduzetništva i turizma kroz kulturnu ponudu Centra za kulturu.

U subotu 5. lipnja 2021. u 18 sati u Centru za kulturu se otvara multimedijska izložba „U potrazi za srećom" uz popratni glazbeni program koji donose Elizabeth Zacero, Vasyl Ros, Anja Grabovac i Jan Jakovljev, a nastavlja se u dvorištu Hotela Sundial u 20 sati.

Ideja projekta multimedijske izložbe "U potrazi za srećom" problematizira pitanje ljudske sreće u vremenima koja su suvremenog čovjeka ispunila strahom, destrukcijom, otuđenjem i nemoći. Autorice izložbe Dijana Čović, Lidija Kraljević, Danijela Novak i Marijana Podgorelec prezentiraju svoje radove putem raznih medija poput videa, slika, keramike i instalacija.

U srijedu 9. lipnja 2021. u 19 sati na terasi Centra za kulturu Novi Zagreb družimo se uz pripovijedanje  za djecu i odrasle „Pričom te zovem" - Sreća u izvedbi Margarete Peršić.

Akcija Šareno dvorište je sufinancirana od Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba.

03.06.2021. 11:01:00
Novi komentar
nužno
nužno