« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Sandro Bloudek na posudbi u Varteksu

Došao sam i zbog trenera Beseka

Varteksov trener Dražen Besek
Varteksov trener Dražen Besek (Željko Hajdinjak/CROPIX)
Više o

Dražen Besek

,

Sandro Bloudek

,

AC Milan

Slovenski nogometaš 22-godišnji Sandro Bloudek ovu će sezonu provesti u NK Varteksu, gdje je prije nekoliko dana stigao kao posudba iz AC Milana.

"Odlučio sam se za dolazak u Varteks budući da mi treba mira i napornog rada kako bi se što prije vratio u željenu formu. Jedan od razloga dolaska u ovaj klub je i reputacija i znanje trenera Dražena Beseka koji odlično radi s mladim igračima", istaknuo je Sandro Bloudek prilikom današnjeg predstavljanja u prostorijama kluba.

Inače, riječ je o Hrvatu rođenom u Zenici. Preseljenjem u Maribor dobio je slovensko državljanstvo, a igrao je za selekcije slovenskih reprezentacija sve do U-21.

Prije četiri godine, kao osamnaestogodišnjak, iz NK Maribora odlazi u AC Milan. Iako nije zaigrao niti jednu službenu utakmicu za Milan, upisao je nastupe za Pistoiese, Cremonese, Lecce i Chiasso, klubove u kojima je također bio na posudbi.

Bloudek igra na poziciji ofenzivnog veznog, a pravo nastupa za Varteks ima već 14. rujna kada u sedmom kolu Prve hrvatske nogometne lige Varteksu u goste dolazi Inter. (HINA)

02.09.2008. 11:31:21
Novi komentar
nužno
nužno