« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
SAZNAJEMO

Samsung uređaji povoljniji u Tele2

Kupnju Samsung Galaxy S8 i S8+ uređaja Tele2 je svojim korisnicima učinio povoljnijom za 400 kn

Kupite si Samsunga...
Kupite si Samsunga... (Tele2)
Više o

Tele2

,

Samsung mobiteli

Svima koji žele neograničeno surfati, razgovarati i slati SMS poruke na uređajima kao što su Samsung Galaxy S8 i S8+, Tele2 pripremio je jedinstvenu ponudu. U razdoblju od 18. kolovoza do 22. rujna 2017. svim korisnicima omogućeno je 400 kuna popusta pri kupnji Samsung Galaxy S8 i S8+ uređaja, a zahvaljujući tarifi RASPALI i BEZBROJ GB neograničeno surfanje, razgovori i slanje SMS poruka.

Samsung Galaxy S8 i S8+

Revolucionarni dizajn, vrhunska kamera, jednostavnost i sigurnost samo su neki od atributa ovih dviju mobilnih noviteta.

Oba uređaja imaju beskrajan zaslon koji se prelijeva preko ruba telefona dajući tako potpuno glatku, neprekidnu površinu bez ispupčenja ili kutova. Bez obzira na to jesu li u pitanju filmovi ili igrice, zasloni na Galaxy S8 i S8+ pozivaju na akciju. Zahvaljujući odnosu 18,5:9 između širine/visine zaslona scena je vidljiva na cijelom zaslonu.

Ljubitelje selfija, bez obzira koriste li ruku ili selfie štap, oduševit će fotografije koje je moguće napraviti s ovim uređajima. Zbog prednje 8MP i glavne kamere od 12MP, fotografije su oštre i jasne neovisno o količini svjetla uz poboljšanu multi-frame obradu slika.

Dok Samsung Galaxy S8 odlikuje Dual Edge Super Amoled ekran od 5,8 inča i baterija kapaciteta od 3.000 mAh, Galaxy S8+ donosi veći Dual Edge Super Amoled ekran od 6,2 inča i bateriju kapaciteta čak 3.500 mAh.

Uređaji su dostupni u ponoćno crnoj, orhideja sivoj i arktičko srebrnoj s 64 GB internom memorijom, 4 GB RAM-a, microSD slotom, IP68 certifikatom, čitačem otiska prsta i šarenice oka.

Svima koji traže neograničenu komunikaciju i surfanje na najnovijim uređajima s beskrajnim zaslonom, savjetujemo - posjetite Tele2 prodajne centre ili webshop.

18.08.2017. 15:43:00
Novi komentar
nužno
nužno