« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
NOVOSTI

Samsung ima nove promotivne aktivnosti za kućanske aparate koji smanjuju potrošnju energije

Kupnjom odabranih modela Samsung perilica rublja, sušilica rublja, kombiniranih perilica-sušilica i hladnjaka možete smanjiti potrošnju električne energije i uštediti do 25%

Pametnim rješenjima do ušteda
Pametnim rješenjima do ušteda (Samsung)
Više o

Samsung

,

kućanski aparati

Kupujete ili renovirate stan i tražite vrhunske uređaje koji će ostvariti sve vaše želje? Ili vam je upravo perilica za rublje otkazala svoju poslušnost i u potrazi ste za novom? Samsung ima odlično rješenje za vas, a pritom ćete i uštedjeti!

Kako bi svojim korisnicima pružio dodatnu sigurnost i pokazao koliko cijeni njihovu vjernost, Samsung je pripremio nove promotivne aktivnosti. Kupnjom odabranih modela Samsung perilica rublja, sušilica rublja, kombiniranih perilica-sušilica i hladnjaka možete smanjiti potrošnju električne energije i uštediti do 25%. Također, uz kupljeni hladnjak ili perilicu rublja dobivate i petogodišnje jamstvo.

Uz Samsung hladnjak riješit ćete se neželjenog nakupljanja leda i odmrzavanja, a svojim će se savršenim dizajnom sigurno odlično uklopiti u vašu kuhinju. Zahvaljujući NO Frost tehnologiji možete zaboraviti na neželjeno nakupljanje leda i mukotrpno odmrzavanje. Ova tehnologija poboljšava protok zraka i održava stalnu temperaturu u svakom kutu hladnjaka, čime se sprječava nakupljanje leda i inja.

Svojim suvremenim dostignućima, Samsung perilica rublja s QuickDriveTM tehnologijom skraćuje vrijeme pranja i do 50% , a potrošnju energije do 20%. Q-DrumTM ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se nezavisno okreću, a rezultira brzim, moćnim i nježnim pranjem.  Uz pomoć tehnologije vrata  AddWashTM omogućeno vam je dodavanje odjeće nakon pokretanja ciklusa pranja.

Želite li uštedjeti električnu energiju i novac, u periodu od 24. svibnja do 23.lipnja iskoristite popuste na pojedine modele.

Više informacija o ovoj promociji, popis modela i ovlaštenih prodajnih partnera nalazi se ovom linku, a kako biste ostvarili pravo na ponudu morate registrirati kupljeni proizvod najkasnije 60 dana od dana kupovine. Također, uz kupljeni hladnjak ili perilicu ostvarujete pravo na 5 godina jamstva (2 godine tvorničkog jamstva i 3 godine dodatnog jamstva).

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Samsung korisnički centar na broj telefona 072 726 786, po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.

Piše: Sanja Ledinek
30.05.2019. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno