« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
NOVOSTI

Samsung Galaxy Note 10 Pro s najvećim kapacitetom baterije do sada

Baterija će imati kapacitet od 4500mAh, što je najveći kapacitet baterije koju je Samsung ugradio u svoj pametni telefon odnosno phablet

Galaxy Note 10 Pro
Galaxy Note 10 Pro (Samsung)
Više o

Samsung

,

baterija

,

Galaxy Note 10 Pro

Lansiranje Samsungova phableta očekuje se u samom srcu ljeta. Premda do predstavljanja slobodni smo reći ima vremena, svakim danom imamo prilike čuti nešto više o nadolazećem Note 10 modelu iz Samsunga.

Stoga danas govorimo o kapacitetu baterije inačice Galaxy Note 10 Pro, i to one koja će se moći na Internet povezati putem 5G mreže. Konkretno, baterija će imati kapacitet od 4500mAh, što je najveći kapacitet baterije koju je Samsung ugradio u svoj pametni telefon odnosno phablet.

Ono što ovdje treba navesti jest činjenica kako za sada nije precizirano hoće li i Galaxy Note 10 imati navedeni kapacitet baterije ili manji, ali ono što znamo kako će veličina ekrana iznositi 6,28" kod Galaxy Note 10, odnosno 6,75" na Galaxy Note 10 Pro modelu.

Poučeni dosadašnjim iskustvima, čini nam se kako će 4500mAh biti rezervirano za veći i snažniji Galaxy Note 10 Pro dok će manji Note 10 dolaziti i dalje sa 4000mAh, no kažemo - to je samo naše mišljenje.

Za kraj naglasimo kako prema posljednjim navodima Samsung radi na čak četiri modela Galaxy Note 10 / Note 10 Pro phableta. Dva modela odnosno Galaxy Note 10 i njegova „Pro" izvedba dolazila bi sa 4G (LTE) povezivanjem na Internet, dok bi druga dva modela dolazila sa 5G načinom povezivanja.

Iako nije potvrđeno osim Snapdragon te Exynos procesa biti će i razlike između hardverske strane inačica 4G i 5G no o tome nemamo neke podrobnije informacije. Ono što možemo za sada reći a i neki renderi su to i pokazali jest kako će dizajn uvelike ličiti na Galaxy S10/S10+ modele pametnog telefona a hoće li Note 10 možda dolaziti sa Androidom Q ostaje isto tako za vidjeti. 

Piše: Nino Krstačić
30.04.2019. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno