« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
NOVOSTI

Samsung „A serija” donosi značajke koje nemaju niti Galaxy S modeli

Bilo kako bilo ove navode ipak trebamo uzeti sa dozom opreza jer navedena nije službeno potvrđena od Samsunga, već je sve na distanci „rekla kazala" pa stoga valja sačekati s potvrdom

Galaxy A10?
Galaxy A10? (Samsung)
Više o

Samsung

,

A serija

Naviknuti smo gledati predstavljanja novih značajki Samsung Galaxy pametnih telefona ka „S" predstavnicima klase.

Da ne bi ova naša tvrdnja ostala samo puko slovo na papiru pobrinula se dobro nam poznata Galaxy A serija Samsung pametnih telefona. Odnosno njihov Galaxy A10 koji je tek „u dolasku". Internetom se nedavno proširila vijest koja navodno dolazi iz Samsunga koja kazuje kako južnokorejska tvrtka radi na novom modelu Galaxy A linije.

Osim novog broja u imenu, donositi će i po prvi puta tehnologiju smještanja čitača otiska prsta unutar zaslona. Ako se ova vijest pokaže točna to bi značilo kako će zasigurno i nadolazeća Galaxy S linija odnosno idući Galaxy S10 (u sve svoje 3 izvedenice) posjedovati čitač otiska prsta unutar zaslona, što je svakako i više nego očekivano tj, realno jer je konkurencija odavno započela s navedenim.

Osim čitača otiska prsta unutar zaslona, Samsung Galaxy A10 dolaziti će i sa Snapdragon 710 chipsetom. Bilo kako bilo ove navode ipak trebamo uzeti sa dozom opreza jer navedena nije službeno potvrđena od Samsunga, već je sve na distanci „rekla kazala" pa stoga valja sačekati s potvrdom ili pak opovrgavanjem značajki nadolazećeg Samsung Galaxy A10 pametnog telefona, što ćemo na našim stranicama svakako i popratiti.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

Piše: Nino Krstačić
24.12.2018. 09:46:00
Novi komentar
nužno
nužno