« Život
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
TO JE TO!

Sami i sretni - moguće je

Nikad slobodniji da upoznamo sebe i svijet - ima i nas koji nemamo ništa protiv toga da status s ponosom proglasimo slobodnima, bez obzira radi li se o trenutnoj situaciji ili dugoročnom planu

Nikad slobodniji da upoznamo sebe i svijet
Nikad slobodniji da upoznamo sebe i svijet (Pexels)
Više o

samci

,

veze

,

sloboda

Na spomen veza, one koji ih žele, a trenutno su sami, obično nešto stegne u prsima. No ima i nas koji nemamo ništa protiv toga da status s ponosom proglasimo slobodnima, bez obzira radi li se o trenutnoj situaciji ili dugoročnom planu. Evo i zašto:

1. Slobodniji smo no ikad

Imamo tu slobodu da radimo što želimo, isprobavamo nove stvari i upoznajemo svijet. Ovo vrijeme možemo iskoristiti kako bismo preživjeli sve što želimo, a što ne bismo mogli kad bi nas vezalo neko mjesto, osoba ili obaveza.

2. Možemo se fokusirati na karijeru

Svi imaju prioritete. Što ima lošega u tome da si najprije želimo osigurati uspješnu karijeru i stalne prihode? To zapravo djeluje kao logičan redoslijed, jer će nam siguran posao olakšati život koji ćemo jednog dana željeti započeti s nekim dugim.

Dakako, ljepota je samačkog života upravo u tome da učimo biti financijski samostalni i emocionalno neovisni o partneru. Vrijeme koje provodimo sami koristimo kako bismo upoznali sebe, a jednom kad (ili ako) odlučimo drugu osobu pustiti u svoj život, činimo to svjesno, otvorenog uma i s jasnim očekivanjima.

Piše: Andrea Holi
07.11.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno