« Svijet
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
NAPOKON

Salah Abdelsalam uhićen u Bruxellesu

Najtraženiji bjegunac svijeta, organizator napada u Parizu Salah Abdelsalam uhićen je u Bruxellesu nakon cjelodnevne potjere

Salah Abdelsalam, mozak napada u Parizu je uhićen!
Salah Abdelsalam, mozak napada u Parizu je uhićen! (Arhiva)
Više o

Salah Abdelsalam

,

uhićenje

Salah Abdeslam, sudionik terorističkih napada u Parizu 13. studenog i najtraženiji bjegunac u Europi, uhićen je ranjen, ali živ, u večerašnjoj raciji belgijske policije u Bruxellesu, potvrdili su policijski izvori za belgijske medije. 

Abdeslam je lociran u Molenbeeku, dijelu Bruxellesa koji je nakon pariških napada postao zloglasan zbog toga što je nekoliko terorista u njemu živjelo ili kroz njega prolazilo prije no što su izveli masakr u Parizu, u kojem je ubijeno oko 130 ljudi. 

Abdeslamovi otisci pronađeni u stanu u belgijskom Forestu

Otisci Salaha Abdeslama, ključnog osumnjičenika za napade u Parizu koji je još uvijek u bijegu, pronađeni su utorak u stanu u južnoj bruxelleskoj četvrti Forestu, izvijestilo je danas belgijsko državno odvjetništvo.

"Možemo potvrditi da su otisci Salaha Abdeslama pronađeni u stanu u Forestu", rekao je za AFP glasnogovornik državnog odvjetništva Eric Van Der Sypt, odbivši komentirati pojedinosti "u interesu istrage". 

18.03.2016. 18:58:00
Novi komentar
nužno
nužno