« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
TENIS

SAD i Španjolska izborili polufinale Davis Cupa

Španjolska i SAD igrat će međusobno u polufinalu od 14. do 16. rujna, dok će se u drugom polufinalu sastati pobjednici dvoboja Češka - Srbija i Argentina - Hrvatska

Više o

SAD

,

tenis

,

Davis Cup

,

Španjolska

,

polufinale kupa

Teniske reprezentacije Španjolske i SAD-a plasirale su se u polufinale ovogodišnjeg natjecanja za Davis Cup nakon što su u svojim četvrtfinalnim susretima poveli sa po nedostižnih 3-1 protiv Austrije, odnosno Francuske, javlja Hina.

Treći, pobjednički bod Španjolskoj protiv Austrije u Casellonu osigurao je David Ferrer svladavši Jurgena Melzera sa 7-5, 6-3, 6-3, dok se u junaka pobjede SAD-a protiv Francuske u Monte Carlu prometnuo John Isner svladavši Jo-Wilfrieda Tsongu sa 6-3, 7-6, (4), 5-7, 6-3.

Isner ove godine ima četiri pobjede iz četiri pojedinačna nastupa u Davis Cupu, nakon što je u 1. kolu u Švicarskoj svladao Rogera Federera i Marca Chidinellija, u četvrtfinalu je ponovno na gostovanju bio uspješniji od Gillesa Simona i Jo-Wilfrieda Tsonge.

Španjolska i SAD igrat će međusobno u polufinalu od 14. do 16. rujna, dok će se u drugom polufinalu sastati pobjednici dvoboja Češka - Srbija i Argentina - Hrvatska.

08.04.2012. 17:21:02
Novi komentar
nužno
nužno