« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
DEMO

S3ngs snimili spot za prvi singl

Bez imalo srama možemo ih nazvati miljenicima hrvatskih rock kritičara poput Zlatka Galla i Dubravka Jagatića

Spot za prvi singl s albuma
Više o

S3ngs

Zagrebački bend S3ngs snimio je spot za prvi za pjesmu ''Disciplina'', koja je ujedno i prvi singl s njihova albuma prvijenca ''Moderno trijezan'', objavljenog u listopadu prošle godine. Riječ je o pjesmi koja oštro kritizira ''ulične šore'' i nasilje među mladima, a posebno se osvrće na nepravdu i kukavičluk, odnosno ponos i osvetu.

Potaknut da i osobno progovori o ovoj temi koja je sve veći problem među mladima u Hrvatskoj, S3ngsima se u spotu kao glavni ''glumac'' pridružio Miran Pirner, nagrađivani freestyle nogometaš koji se proslavio pojavljivanjem u Supertalentu. Režijom spota prvijenca benda S3ngs pozabavio se mladi redatelj Luka Hrgović, kojega je javnost upoznala kao mladića koji je prije tri godine predvidio urušavanje Kupske ulice.

Inače, Hrgović je nedavno imao premijeru filma Etida koji se svidio i publici i kritičarima. Podsjetimo, od samog pojavljivanja na hrvatskoj rock sceni S3ngsi su pokupili brojne pohvale kako publike, tako i struke.

Bez imalo srama možemo ih nazvati miljenicima hrvatskih rock kritičara poput Zlatka Galla i Dubravka Jagatića, koji je album prvijenac S3ngsa, Moderno trijezan, opisao kao vrhunski materijal kakav se rijetko susreće kod domaćih izvođača, a sam bend budućnošću hrvatskog rocka. Svoje uzore S3ngsi pronalaze u cijeloj britanskoj rock sceni, koju ocjenjuju daleko iskrenijom i poletnijom, a to je ono, smatraju, što fali u Hrvatskoj.

10.02.2011. 12:55:27
Novi komentar
nužno
nužno