« Život
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
SPONZORIRANI ČLANAK

S čajem kilogrami padaju kao od šale

Blagotvorno djelovanje žutog čaja prepoznale su i hollywoodske zvijezde

Fotografija vijesti
Više o

EGCG

,

antioksidans

,

žuti čaj

,

sagorjevanje masnoća

Želite biti lijepi i vitki, a istovremeno zdravi? Saznajte što rade holivudske glumice kojima je imperativ izgledati odlično! Meg Ryan i Courtney Cox pomamile su se za žutim čajem, zaklinju se u njegova blagotvorna svojstva i ispijaju ga u velikim količinama!

Žuti čaj poznat je više od 1.300 godina, potječe s otoka Junshan na jezeru Dongting i jedan je od deset slavnih kineskih čajeva. Neko je vrijeme pao u zaborav jer traži veliku vještinu u uzgoju i obradi, no sada se vraća na velika vrata, zahvaljujući znanstvenim istraživanjima koja su dokazala njegovu neupitnu zdravstvenu dobrobit.

Franck, kao tvrtka uvijek spremna na inovacije, također je prepoznao žuti čaj kao ultimativnu riznicu zdravlja te ga je stoga lansirao na tržište. Franckov žuti čaj jedini je čaj na tržištu koji dolazi u iznimno praktičnoj filtar-vrećici, što znači da ga možete ponijeti sa sobom gdje god krenete i kad god poželite možete si pripremiti ovaj blagotvorni čaj. Potrebna vam je samo šalica tople vode.

Franckov žuti čaj sadrži jedne od najjačih antioksidansa prisutnih u hrani, koji imaju snažno antikancerogeno, antioksidativno i protuupalno djelovanje te pozitivan učinak na gubitak tjelesne mase. Budući da sadrži enzim EGCG, žuti čaj pomaže bržem sagorijevanju masnoća, povećava potrošnju energije potrebne za probavu, apsorpciju i metabolizam hrane. Preventivno djeluje na pojavu ateroskleroze i bolesti krvnožilnog sustava, povišenu razinu kolesterola i povišeni krvni tlak. Kada ga pijete bez dodatka mlijeka i šećera, savršen je za rehidrataciju organizma.

Sve ove blagotvorne i ljekovite osobine čaja dolaze do izražaja tek trajnijom upotrebom i, naravno, kada su potpomognute zdravim životom - uravnoteženom prehranom i redovitom tjelovježbom.

Stoga usvojite dobru naviku ispijanja žutog čaja i neka vaše tijelo uživa u jednostavnom, a tako ljekovitome Franckovom čaju. Bit će vam zahvalno..

Više pročitajte na Franckovim web stranicama.

23.03.2010. 07:39:55
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    PEKI
    07.04.2010. 12:44
    nisam ljubitelj čajeva, pogotovo mi žuti čaj nije privlačan, radije pijem zeleni čaj koji ima detoksikacijske učinke
Novi komentar
nužno
nužno