« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

RTL emitirao lažni Big Brother Celebrity Show

Neven Ciganović potvrdio da je naplatio sudjelovanje u BB-u

Zagrebački stilist nije želio precizirati koliko je plaćen za ulazak u BB kuću, a glasine tvrde da se radi o 200.000 kuna
Zagrebački stilist nije želio precizirati koliko je plaćen za ulazak u BB kuću, a glasine tvrde da se radi o 200.000 kuna (Goran Mehkek/CROPIX)
Više o

RTL

,

celebrity big brother

,

Neven Ciganović

,

Danijela Dvornik

Stilist Neven Ciganović nije došao iz Los Angelesa kako bi se natjecao u Celebrity Big Brotheru tri tjedna za iznos od 100.000 kuna, koji je osvojila pobjednica Danijela Dvornik, nego je imao dogovor s navedenom TV kućom ‘kako neće pobijediti, ali će osvojiti sigurnih 200.000 kuna’, ispričao je ‘dobro upućeni izvor’ za portal Javno.hr.

Vlastiti TV show

- Dogovor s RTL-om nije stao samo na tome, Ciganović je ostao u Hrvatskoj iz razloga što sada kreće u novi projekt, odnosno imat će vlastiti show, a dok on ne krene navedena TV kuća plaća mu hotelski smještaj - povjerio je izvor.
Ciganović je za Javno potvrdio navode da su on i RTL imali dogovoreni iznos za koji je on pristao sudjelovati u showu, no cifru nije želio otkriti.

Iznosi‘Danijela Dvornik je pobjednica Celebrity Big Brothera i kao pobjednica je dobila najveći novčani iznos’, kazala je za Javno.hr Morana Lerga, agentica zadužena za BB Celebrity, te dodala kako o iznosima ne može raspravljati. 

- Ja uopće ne znam koliko je novca dobila pobjednica. Ja sam imao svoju cijenu za koju sam pristao sudjelovati u showu, kao i svi natjecatelji - kazao je Neven te otkrio kako mu RTL više ne plaća smještaj.

- Da imam neki svoj projekt to je istina, no ne znam koja će ga kuća prihvatiti, u to ću biti siguran sljedeći tjedan - ispričao je Ciganović. Iako nije htio potvrditi kako je dobio dvostruko više novca od pobjednice, Neven je ipak potvrdio navode izvora kako je imao dogovoreni iznos za koji je sudjelovao.

Zadovoljan ugovorom

- Što se tiče novca mogu samo reći da je RTL ispoštovao ugovor i da sam zadovoljan što se toga tiče - zaključio je stilist.  (METRO)

17.04.2008. 23:10:56
Novi komentar
nužno
nužno