« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Cristiano Ronaldo:

Rooney se šalio kada je rekao da ne želi Portugal na SP-u

Portugal je na zadnja dva velika nogometna turnira eliminirao Englesku što je nekim igračima očito malo teže 'sjelo'

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Wayne Rooney

,

Cristiano Ronaldo

,

SP 2010.

Najskuplji nogometaš svijeta Portugalac Cristiano Ronaldo izjavio je kako vjeruje da se njegov bivši suigrač iz Manchester Uniteda Wayne Rooney šalio kada je rekao kako bi volio da se Portugal ne uspije kvalificirati na SP 2010.

"Siguran sam da se šalio. On je moj dobar prijatelj i zna da je Portugal vrhunska ekipa. Igrao je nekoliko puta protiv nas i nikada nije pobijedio. Ali znam da se šalio jer ima u Portugalu prijatelje", rekao je Ronaldo.

U petak su britanski mediji prenijeli Rooneyevu izjavu "da bi bilo baš zgodno" kada se Portugal ne bi kvalificirao jer je eliminirao Englesku na zadnja dva velika nogometna turnira SP-u 2006. i Euru 2004.

"Kad se Engleska nije kvalificirala na Euro 2008., Unitedovi igrači trpjeli su dosta podbadanja od Ronalda", kazao je Rooney.

I dok se Engleska izravno plasirala na SP u Južnoafričkoj Republici, Portugal je treći u skupini 1 i ako želi u doigravanje u obje preostale utakmice, protiv Mađarske i Malte, mora pobijediti uz to da Švedska ne osvoji ni jedan bod. (hina/metro-portal)

10.10.2009. 16:41:16
Novi komentar
nužno
nužno