« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
ŽELI VIŠE

Rooney nezadovoljan u Manchesteru: Odlazim

Manchester ne prati moje ambicije, rekao je Rooney koji je u potrazi za klubom s kojim će osvajati trofeje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Manchester United

,

Alex Ferguson

,

Wayne Rooney

,

transferi nogometaša

Odlazim iz kluba jer Manchester United ove godine nije kupio pojačanja, a to ne namjerava ni sljedećih godina, kazao je Wayne Rooney, objasnivši glavni razlog zašto odlazi iz Manchester Uniteda. Rooney je u srijedu potvrdio da odlazi nakon što je to u utorak nagovijestio trener Sir Alex Ferguson, a razlog je što klub ne prati njegove ambicije.

"Razgovarao sam s izvršnim direktorom Davidom Gillom prošli tjedan i rekao mi je kako United neće pojačavati momčad. Ja sam mu kazao da u tome slučaju neću potpisati novi ugovor", priznao je Rooney, koji je u United došao za 30 milijuna funti prije šest godina.

"Za mene je najvažnije osvajati trofeje, a uvijek je čast igrati u klubu u kojem žele biti svi najbolji svjetski igrači. Nisam siguran da će to biti u budućnosti", zaključio je Rooney, čiji ugovor istječe na kraju sljedeće sezone pa ManU vjerojatno neće propustiti priliku da napadača proda ranije i tako zaradi.

Za 25-godišnjeg Rooneya zanimaju se Manchester City, Barcelona i Real Madrid. Trener Cityja Roberto Mancini, kao i velika većina navijača "Građana" tvrde da im Rooney nije potreban.(hina/metro-portal)

20.10.2010. 21:24:05
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Kladionicar
    20.10.2010. 22:05
    kooooojiiiii kreteeeeeeeeen
Novi komentar
nužno
nužno