« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
VODEĆI TOPNIK LIGE

Rooney: Igram najbolji nogomet u karijeri

Nakon što je Ronaldo otišao iz kluba, mnogi su ustvrdili da će aktualni engleski nogometni prvak voditi tešku borbu u Premier ligi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Wayne Rooney

,

Manchester United

Činjenica jest da je United prodajom svog portugalskog napadača oslabio kadara, ali i da je u blagajnu stavio 94 milijuna eura. Jednako je točno da je Wayne Rooney "udahnuo" punim plućima i da je Ronaldov odlazak učinio gotovo neprimjetnim.

Nakon 25. odigranih kola Premiershipa "crveni vragovi" zaostaju za londonskim Chelseajem dva boda (58-56), što i ne predstavlja nenadoknadivu razliku.

Inače, napadač Uniteda i engleske nogometne reprezentacije igra u zastrašujućoj formi, pa je ove sezone u 24 utakmice postigao već 21 gol čime je i uvjerljivo vodeći "topnik" lige. Ubilježio je i četiri asistencije.

"Mislim da igram najbolji nogomet u karijeri. Uživam u njemu, ali i u privatnom životu što se odražava na igru. Nadam se da ću ovako nastaviti do kraja sezone."

"Broj pogodaka? Nisam si postavio neke ciljeve, samo želim postići zgoditak svaki puta kada sam na travnjaku. Uspijem li u tome super, ne uspijem li važno je samo da momčad pobijedi", kazao je Rooney. (totalsport)
08.02.2010. 12:51:58
Novi komentar
nužno
nužno