« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
opet nasilje

Roko Karan došao svijesti

Svjedok izjavio da su ga pretukla trojca mladića i pobjegla

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX)
Više o

Luka Ritz

,

Roko Karan

,

Goran Karan sin

,

pretučen sin Gorana Karana

,

pretučen na splitskoj rivi

Prema trenutno dostupnim informacijama, tijekom noći s utorka na srijedu sin poznatog pjevača Gorana Karana Roko zadobio je teže ozljede glave u napadu trojice nepoznatih na splitskoj rivi.

Roka Karana pronašli su slučajni prolaznici kako leži bez svijesti i pozvali Hitnu pomoć. Kako je mladić ležao okružen povraćenim sadržajem želuca, liječnici su pretpostavili da se onesvijestio od droge ili alkohola, a kako je nesuvislo govorio posumnjalo se na ozljedu mozga.

Pregled CT-om pokazao je teške ozljede mozga, pa je prebačen na Neurokirurgiju, a pretrage krvi pokazale su da nije konzumirao ni alkohol niti drogu. Roko se trenutno nalazi na promatranju na Odjelu intenzivne njege u relativno stabilnom stanju, pri svijesti, ali liječnici pomno prate stanje zbog kontuzije mozga.

Policija ne isključuje niti jednu mogućnost odnosno da je pretučen ili da mu je pozlilo, jer postoji mogućnost da je ozljedu zadobivenu u prednjem dijelu glave dobio samo od pada na pod. Neslužbeno se saznaje da je Roko prošlog tjedna išao na snimanje glave zbog glavobolje, te se treba otkriti ima li to veze s njegovim trenutnim stanjem. Liječnici splitske bolnice danas će obaviti dodatne pretrage ozlijeđenog Roka.

Pred KBC-om Split danas se pojavio i Duje Aljinović koji je u utorak navečer pronašao ozlijeđenog Roka Karana pronašao između klupa pored restorana Adriana. Nakon što je pozvao pomoć, Aljinović je razgovarao s jednim očevicem sukoba koji mu je potvrdio da su Karana pretukla trojica mladića koja su nakon toga pobjegla.

Goran Karan proveo je cijeli dan uz sina, i uz zamolbu medijima da ga puste na miru ipak napomenuo da su Roka napala trojica mladića i nanijela mu teške ozljede. Roko je pri svijesti ali ne želi komunicirati i otkriti što se zapravo dogodilo. (metro-portal)

Pretučen sin Gorana Karana

13.11.2008. 10:10:09
Novi komentar
nužno
nužno