« Clubbing
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
COOL

Rođendan CFSN-a dobiva i nastavak

Slavljenička parada u znaku brojke XII ovoga puta seli u klub Mikser, i to u subotu, 05. travnja

Organizira se i drugi dio godišnjice
Organizira se i drugi dio godišnjice (CFSN)
Više o

rođendan

,

party

,

CFSN

,

Mikser

Jedna od najdugovječnijih zagrebačkih ekipa koja djeluje kao CFSN kolektiv nedavno je obilježila svoju XII. godišnjicu kako i priliči statusu na domaćoj klupskoj sceni - u punom i rasplesanom Sirupu uz mladog i perspektivnog HNNY-ja, sve do 8.30 sati.

Kako je rastjerati posjetitelje u jutarnjim satima bila nemoguća misija, ekipa je odlučila organizirati drugi dio godišnjice i produžiti ga do 11 sati. Ako ni to ne bude dovoljno, web streaming će trajati puna 24 sata, stoga se dobroj zabavi ne nazire kraj.

Slavljenička parada u znaku brojke XII ovoga puta seli u klub Mikser, i to u subotu, 05. travnja. Godine rada na sceni CFSN-ovcima su proširile horizonte, dok je glazba koju vole i promoviraju raznolika i ne može se više spremiti samo u jednu ladicu. Po istom pravilu izabrali su i DJ-eve koji će za ovu priliku izvući svoje posebne slavljeničke setove.

Kroz 24 sata u Mikseru će nastupiti ni manje ni više nego 30 DJ-eva:

Herzel, Æon, itch, phillipe, Funk Guru, Burek DJs, Mack Julia, Arsen Pavešić, Mario Novak, Novell, Cookie, Koolade, Qwerty, Jogarde, Jan Becele, Ivna F., Sergio, Basta, Jin San, Digitron Sound, Luka Eterović, MaJah, Lucija, Maja Pa, Frendova soba DJs i mnogi drugi.
Cijena ulaznice je 40 kuna, a ona za after party iznosi 25 kuna.

Preko dana je ulaz besplatan.

Drugi dio XII. CFSN godišnjice održava se u suradnji s Klubikonom - novom platformom za povezivanje stvaraoca i ljubitelja elektronske glazbe čije se lansiranje nestrpljivo iščekuje.  
VAŽNO! Dobre stvari/događanja u našem divnom gradu se često preklapaju!

Pošto klub KSET radi samo do 3h, a Mikser se puni tek oko 1:30, organizirali smo cjelonoćno glazbeno putovanje koje će trajati ni manje ni više no punih 13h. Ulaznice po cijeni od 55kn mogu se kupiti preko Entrio.hr sustava te će vrijediti i za klub KSET (ZEZ event s iTAL tEKom) i za klub Mikser (CFSN XII ANNY - part two).

01.04.2014. 10:54:00
Novi komentar
nužno
nužno