« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Bilić objavio popis

Robert Kovač vraća se protiv Kazahstana

POGLEDAJTE VIDEO - Izbornik kaže kako će ostati na klupi ako će ga htjeti jer mu je ovaj posao gušt koji se ne može kupiti novcem

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dragan Matić/CROPIX)
Više o

Slaven Bilić

,

kvalifikacije za nogometno prvenstvo

,

Kazahstan - Hrvatska

,

popis za Kazahstan

Za posljednju kvalifikacijsku utakmicu protiv Kazahstana, koja se 14. listopada igra u Astani, Slaven Bilić odlučio se za sljedeće nogometaše:

Golmani: Runje, Subašić, Delač

Obrana: Ćorluka, Kovač, Šimunić, Križanac, Vejić, Lovren, Pranjić, Čale

Vezni red: Vukojević, Pokrivač, Leko, Srna, Kranjčar, Rakitić, Anas Sharbini

Napad: Eduardo, Olić, Petrić, Mandžukić, Klasnić

Reprezentativci se za ove dvije akcije okupljaju u nedjelju 4. listopada nakon čega kreću u Rovinj gdje će provesti pet dana.

Osmog listopada igrati će prijateljsku utakmicu protiv Katara na Kantridi, a zatim slijedi odlazak u Kazahstan.

"Protiv Kazahstana nas očekuje jako teška utakmica, oni će biti jako motivirani, a mi ćemo imati dodatni pritisak jer ćemo morati pobijediti. Svi igrači su svjesni u kakvoj se situaciji nalazimo i s maksimalnom ozbiljnošću prilaze utakmici", rekao je izbornik Bilić. 

Hrvatskoj reprezentaciji za osvajanje drugoga mjesta u skupini i prolazak u dodatne kvalifikacije potrebna je pobjeda protiv Kazahstana u Astani i uvjet da Ukrajina ne pobijedi Englesku četiri dana ranije u Dnipropetrovsku.

O svom statusu na klupi Hrvatske nakon završetka kvalifikacijskog ciklusa i eventualnog nastupa na SP-u, izbornik je rekao: "Ovo je jedini posao koji je i užitak, to se ne može kupiti novcem i ništa drugo se ne može mjeriti s ovim. Ako me HNS bude i dalje htio, a još važnije ako će me narod htjeti, onda je moguće da ostanem."

24.09.2009. 16:47:14
Novi komentar
nužno
nužno