« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
DŽABE SI KREČIJO

Roba s greškom: Novi iPad ima ozbiljnih problema s pregrijavanjem

Ukoliko je vjerovati svjedočanstvima iz prve ruke, donji lijevi dio ima najviše problema s pregrijavanjem, dok drugi tvrde kako je cijela lijeva strana pretjerano vruća

Fotografija vijesti
Više o

Apple

,

iPad

,

iPad 3

,

iPad problem

Apple je prošlog petka ponovno pomeo svijet s nogu, nakon što je početak prodaje najnovije verzije popularnog tableta iPad obilježio neviđeni interes vjernih kupaca, kojima nije bio nikakav problem stajati u redu desetak i više sati, samo kako bi bili među prvima koji će imati priliku vidjeti što sve nudi.

Ipak, kako tomu već biva s potrošačkom elektronikom, čini se da ni novi HD iPad nije bez tehničkih mana. Naime, njegova je radna temperatura osjetno viša nego kod prijašnjih verzija, a u određenim situacijama može postati i neugodna za korištenje.

Fanovima nije dugo trebalo da shvate kako postoji problem, zbog čega su preplavili službene Appleove forume i tehnološke blogove.

Ukoliko je vjerovati svjedočanstvima iz prve ruke, donji lijevi dio ima najviše problema s pregrijavanjem, dok drugi korisnici tvrde kako je cijela lijeva strana pretjerano vruća.

Apple još uvijek nije izdao nikakav službeni komentar ovog problema, ali korisnici koji su odnijeli svoje iPade u trgovinu dobili su bez problema novi u zamjenu.

Ovo nije prvi put da Apple ima problema sa svojim gadgetima. Primjerice, lansiranje iPhonea 4 zamalo je bilo pokvareno žalbama korisnika da se uređaj ne spaja na Internet ukoliko ga se drži na specifičan način. Apple je problem riješio tako da je korisnicima podijelio besplatne silikonske vrpce kojima se omota uređaj.

Bilo kako bilo, na službenim stranicama tvrtke stoji kako je optimalna radna temperatura uređaja ispod 35 stupnjeva, stoga reklamirajte vaš uređaj ukoliko shvatite da se pregrijava znatno iznad te brojke.

22.03.2012. 08:56:00
Novi komentar
nužno
nužno