« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
UDOMI ME

Rin Tin Tin - u potrazi za novim životom

Udruga Indigo moli za pomoć u pokrivanju troškova liječenja Tinčeka, potrebna mu je i hipoalergenska hrana losos-krumpir i konzerve

Kad pas nema sreće ... pomozite mu
Kad pas nema sreće ... pomozite mu (Udruga Indigo)
Više o

udomljavanje pasa

Rin Tin Tin je mladi njemački ovčar od svega 10 mjeseci koji nije imao sreće. Iako su ga vlasnici odveli veterinaru, nažalost terapija koju je dobila je bila sve samo ne učinkovita i zapravo je pogoršala Rin Tin Tinovo stanje.

Vlasnici nisu znali kako - ili nisu htjeli - ne znamo.. no Tinček je u mjesec i pol smršavio do te mjere da mu se sve kosti vide, sva dlaka mu je ispala, oči i uši su mu upaljene. Udruga za dobrobit i zaštitu životinja je preuzela ovu sirotu njušku prije par dana te je Tinček odmah odveden specijalistu na pregled gdje je ustanovljeno da je pas dehidriran, pothranjen, sa visokom temperaturom i upaljenom kožom.

Još uvijek se čekaju nalazi, za sada se zna da je pasonja pun stafilokoka koja se proširila po svuda. Tinček je trenutno kod cura iz Indiga na kućnoj njezi, svaki dan se mora kupati u medicinskom šamponu te prima antibiotike i vitamine. Sreća u čitavoj priči je da je Tinček psihički jako dobro, voli se maziti i igrati i u par dana je naučio kako lijepo hodati na vodilici te sjedni. 

Ovakvih slučajeva kao Rin Tin Tin ima puno previše u našoj zemlji. Kao i kod ljudi, tako i kod pasa, dragi vlasnici, imate pravo na drugo mišljenje. Ako nemate mogućnosti, zatražite pomoć. 

Udruga Indigo moli za pomoć u pokrivanju troškova liječenja Tinčeka, potrebna mu je i hipoalergenska hrana losos-krumpir i konzerve.

Cure iz Indiga su uvjerene da se zajedno može riješiti sve i da će Tinček ipak imati sretnu priču i pronaći svoj zauvijek dom gdje će biti voljen, mažen i pažen.

Više informacija o Rin Tin Tinu 
Fb stranica Udruge Indigo

kontakt : 0915241599 ,0912226683

06.02.2016. 13:29:00
Novi komentar
nužno
nužno