« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Riječ urednice

Iva Novak
Iva Novak
Više o

Jennifer Aniston

,

Goran Bregović

,

Cristiano Ronaldo

,

Michael Phelps

,

Sziget Festival

,

Amanda Beard

,

Lily Donaldson

,

Letizia Filippi

Olimpijske igre koje su sveprisutne u protekla dva tjedna uvukle su se i među spektakle. Michael Phelps, plivački fenomen koji je oborio rekord Marka Spitza u broju medalja na Olimpijskim igrama i postao jedan od heroja igara i sportskog svijeta nenadano se našao u medijskom skandalu. Kineski tabloidi tvrde da je Phelps istovremeno u vezi s dvije djevojke, olimpijskom pobjednicom Amandom Beard i manekenkom Lily Donaldson. Phelps naravno sve opovrgava tvrdeći da samo trenira, sluša glazbu i bavi se svojim automobilom. Djevojke se pak nisu očitovale.

U slatkim ljubavnim brigama je i Cristiano Ronaldo koji ima novu djevojku, talijansku manekenku Letiziu Filippi, s kojom je na ljetovanju. Takve sreće pak nema u glumačkom svijetu gdje je Jennifer Aniston svoje ljubavne jade podijelila s bivšim suprugom Bradom Pittom.

Gorana Bregovića koji je nastupio na Sziget Festivalu u Budimpešti ne zanima toliko ljubav koliko glazba i alkohol koji su prema njegovim riječima na ovim prostorima neizbrisivo povezani.

Piše: Piše: Iva Novak
22.08.2008. 19:10:41
Novi komentar
nužno
nužno