« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
RIBE 2019

RIBE - Godišnji horoskop za 2019.

Godišnji horoskop za 2019. Ribama predviđa godinu odgovora na dugogodišnja pitanja i napredak u svim segmentima života

Godišnji horoskop za Ribe za 2019.
Godišnji horoskop za Ribe za 2019. (Metro)
Više o

Ribe

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

horoskop godišnji

,

2019.

,

godišnji horoskop za 2019.

,

godišnji horoskop za Ribe

,

Ribe 2019. horoskop

Godišnji horoskop za Ribe za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da će godina biti puna odgovora na pitanja koja si već dugo postavljate, bez obzira sviđali se oni vama ili ne - istiniti su i primjenjivi.

Većina se Riba tijekom 2018. osjećala prilično izgubljeno i željela pronaći pravac djelovanja i put života, a ako su i ostala neka pitanja na koja niste dobili odgovor, tijekom ove godine će doći i sjesti na svoje mjesto.

Možda vam se to mjesto iz prve neće pretjerano svidjeti, računajući na to koliko Ribe vole živjeti u svijetu koji igra po njihovim pravilima, no nažalost je prečesto samo u njihovo glavi, ali do kraja godine stvarno ćete shvatiti i prihvatiti sve što vam se dogodilo.

Introspekcija je riječ godine za većinu Riba, jer će osjetiti da je došlo vrijeme za neke promjene ponašanja i življenja koje će biti u skladu s okruženjem u kojem žive. S obzirom na povoljan utjecaj Jupitera na 10. kuću karijere i poslova s inozemstvom, nije isključeno da ih se određen broj odluči i za promjenu ne samo posla, već i mjesta stanovanja.

Najvažniji u cijeloj priči je povratak samopouzdanja koje je Ribama najlakše poljuljati, tako da će i one totalno neodlučne napraviti neke drastične korake za poboljšanje bilo ljubavnog, bilo poslovnog statusa.

Ukratko, na ovu godinu može se gledati i kao na prijelomnu - odredit će dosta dugo razdoblje vašeg budućeg života.

POSAO

Posao je ove godine Ribama izraženo dobro aspektiran, najviše zahvaljujući tranzitnom Jupiter po Strijelcu i po vašoj 10. kući karijere. To pojednostavljeno znači da ćete na najugodniji i najbezbolniji način napredovati u poslu, ma kakvim se bavili.

Naravno, ne treba zaboraviti da je snažni Jupiter u kvadratu s Neptunom koji može neke stvari odvesti u sfere sanjarenja, no ako uspijete zadržati noge na zemlji i glavu van oblaka, na kraju godine će financijski pokazatelji reći svoje - bilo je i više nego dobro, štoviše, odlično!

Vjerodostojnost je ključ uspjeha ove godine, pa se treba potruditi zadržati konstantu u svim segmentima poslovanja, uključujući i suradnike - osim ako stvarno nije potrebno riješiti se starih i potražiti nove jer ste shvatili neke stvari... preciznije, da vam oni stari ne samo da ne odgovaraju, već vam i sprječavaju napredak.

Preciznost izričaja također će biti od krucijalne važnosti - nerijetko se zapletete u objašnjavanju planova koji zatim propadaju, no ako ove godine navalite punom parom i dajete sve od sebe, pritom primjećujući da nešto treba doraditi i postaviti na čvršće temelje te to i napravite, uspjeh je gotovo pa zagarantiran.

Savjet koji jedino možemo dati je da godinu provedete ne maštajući, već razmišljajući i pokušavajući što objektivnije sagledati okolnosti u kojima se nalazite, jer ćete napredovati jedino na taj način.

LJUBAV

Svijet mašte u kojem Ribe najradije borave ove će se godine vrlo uspješno ispreplesti s realnošću u kojoj stvarno živite što će imati izuzetno dobar utjecaj na vaš ljubavni život.

Naravno, ovo ne ide bez žrtava - neki od vaših ideala jednostavno će morati završiti u ropotarnici povijesti, nove ideje i stavovi zauzeti ispražnjena mjesta, no sve u svemu godina će na ljubavnom planu biti i više nego uspješna.

Vama dragi ljudi trebaju vam i ove godine, prvenstveno kao oslonac, a manje nego inače kao glas razuma koji vas dovodi svijesti zbog gore opisanih aspekata koji vam omogućavaju kvalitetnije uvide u vaše odnose s ljudima, što prijateljske, što ljubavne... no, prijatelji su tu da se oslonite na njih u slučaju potrebe i to se ne smije zaboraviti.

Njihovi ozbiljni i promišljeni savjeti držali su vam godinama glavu iznad vode, a ove godine je napokon vrijeme da ih poslušate do kraja i napravite promjene koje se od vas očekuju već neko vrijeme - i tu ne mislimo na njihova očekivanja, već ona vaša od kojih ste do sada previše često bježali u zemlju iluzija i gradove na oblacima.

Ukratko, Ribama je ljubav sjajno aspektirana, onima u braku i dugotrajnim vezama kao konačno ponovno povezivanje s partnerom, a Ribe koje soliraju trebaju obratiti pažnju na periode naklonosti Venere (jer se u tim razdobljima skriva ona/onaj pravi/a): od 1.1. do 7.1., posebno od 27.3. do 20.4., od 4.7. do 28.7. i opet od 9.10. do 1.11.

ZDRAVLJE

U ovom segmentu života umjerenost je ključna riječ - od jela i pića do vježbanja. Kako su Ribe sklone pretjerivanju, ne bi bilo čudno da se posvetite samo jednoj vrsti "zdrave hrane" ili jednom tipu vježbanja, a raznolikost je ono što će vam osigurati zdravlje.

Evo godišnjeg horoskopa za 2019. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2019 Ovan
 Godišnji horoskop 2019 Bik  Godišnji horoskop 2019 Blizanci
Godišnji horoskop 2019 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2019 Lav
 Godišnji horoskop 2019 Djevica
 Godišnji horoskop 2019 Vaga
Godišnji horoskop 2019 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2019 Strijelac
 Godišnji horoskop 2019 jarac
 Godišnji horoskop 2019 Vodenjak
Godišnji horoskop 2019 Ribe 
30.12.2018. 16:14:23
Novi komentar
nužno
nužno