« Kultura
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
NAJAVE

Retro buvljak i Distinguished Gentleman's Ride u Bikersu

Iako ćete na Buvljaku moći naći sve što zamislite, naglasak će ipak biti na stvarima za dame: naći će se tu torbice, cipele, marame, suknje i ostali divni rariteti koje ovaj strastveni sakupljač i staretinar ima za ponuditi

Nedjelja je dan za Bikers!
Nedjelja je dan za Bikers! (Arhiva)
Više o

Bikers Beer Factory

,

Distinguished Gentleman's Ride

,

Retro House Buvljak

U nedjelju, 24. rujna, Zagreb (a i Bikers) ugostit će najveći dobrotvorni motociklistički event za vlasnike klasičnih i vintage motora pod nazivom Distinguished Gentleman's Ride

Točnije, kod nas će biti večernji after, ali to ne znači da se nećemo zagrijavati cijeli dan. Štoviše, Bikers će se u potpunosti prilagoditi događaju, a u tome će nam pomoći osebujni i jedinstveni Igor Recek Gangster.

Njegov Retro House Buvljak starta već u 11 ujutro, a pritom će BBF biti pretvoren u dnevni boravak iz '50-ih i '60-ih godina. Bit će tu svega, od namještaja, porculana, raznih starina, sve do lustera i radija.

Kako se ono kaže - od igle do lokomotive. I iako ćete na Buvljaku moći naći sve što zamislite, naglasak će ipak biti na stvarima za dame: naći će se tu torbice, cipele, marame, suknje i ostali divni rariteti koje ovaj strastveni sakupljač i staretinar ima za ponuditi.

O svemu što će biti ponuđeno možete se informirati i na FB stranici Retro Housea. Vidimo se u retro Bikersu u nedjelju 24.!

19.09.2017. 15:31:00
Novi komentar
nužno
nužno