« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
VATRENI

Reprezentacija se okupila i otišla u Čatež

U slučaju pobjede nad Grcima, uz pretpostavku da je Latvija četiri dana kasnije formalnost, Hrvatska bi osvojila prvo mjesto u skupini

Hoćemo li već u petak riješiti sve?
Više o

Grčka

,

Vatreni

,

Hrvatska nogometna reprezentacija

,

EP u nogometu

Sheraton je na kratko ugostio hrvatsku nogometnu reprezentaciju, koja se polako tijekom nedjelje počela okupljati u Zagrebu. Nakon što su stigli svi koje se očekivalo u nedjelju, put stalne baze u Čatežu krenuli su Pletikosa, Kelava, Vida, Schildenfeld, Jelavić, Kalinić, Badelj, Vrsaljko, Dujmović, Jajalo, Perišić, Strinić i Šimunić. Tijekom večeri u Čatežu bi im se trebali pridružiti Srna i Subašić.

Do utorka bi trebali stići i posljednji pozvani reprezentativci, Lovren i Klasnić, dok će u ponedjeljak stići Mandžukić, trio iz Tottenhama, Vukojević, Eduardo i Rakitić.

Završno poliranje strategije za susrete s Grčkom 7. listopada u Pireju i Latvije 11. listopada u Zagrebu trebalo bi razriješiti situaciju na vrhu tablice skupine F, u kojoj Hrvatska trenutno vodi s bodom više od Grka.

U slučaju pobjede nad Grcima, uz pretpostavku da je Latvija četiri dana kasnije formalnost, Hrvatska bi osvojila prvo mjesto u skupini i osigurala izravan plasman na EP u Ukrajini i Poljskoj. I neodlučen rezultat je dobar, jer uz pobjedu nad Latvijom također osigurava prvo mjesto.


 

03.10.2011. 07:59:00
Novi komentar
nužno
nužno