« Košarka
objavljeno prije 12 godina
NOVI TRENER

Repeša preuzima klupu Unicaje

Jasmin Repeša, trenutni trener Cibone i izbornik hrvatske reprezentacije, trebao bi poslije kvalifikacija za Eurobasket preuzeti klupu Unicaje iz Malage

Fotografija vijesti
Više o

Cibona

,

Jasmin Repeša

,

trener

,

Unicaja

Španjolski košarkaški prvoligaš Unicaja iz Malage u srijedu je objavio kako je postigao dogovor s aktualnim izbornikom hrvatske reprezentacije i trenerom Cibone Jasminom Repešom prema kojemu bi Repeša u sljedećoj sezoni trebao voditi Unicaju s opcijom produženja suradnje na još jednu godinu, javlja Hina.

Iz Unicaje su dodali kako bi se ovaj dogovor trebao formalizirati nakon završetka kvalifikacija za odlazak na Eurobasket kako bi Repeša mogao voditi hrvatsku reprezentaciju ovoga ljeta.

Prema pravilima, niti jedan trener koji vodi neku momčad u španjolskoj košarkaškoj ligi ne može istodobno obdnašati dužnost izbornika bilo koje reprezentacije.

Unicaja je s objavom svog dogovora s Repešom izašča u javnost samo dan nakon završetka prvenstva Hrvatske u kojemu je Cibona pod Repešinim vodstvom osvojila naslov svladavši u finalu Cedevitu sa 3-1 u pobjedama.

06.06.2012. 19:01:05
Novi komentar
nužno
nužno