« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
POSLOVI

Regionalni sajam poslova je gotov

Od 14. do 20. listopada održan je virtualni Regionalni sajam poslova na kojem se predstavilo više od 150 poslodavaca iz Hrvatske i regije s preko 1.000 oglasa za posao

Bilo je dobrih poslova...
Bilo je dobrih poslova... (Arhiva)
Više o

poslovi

,

Regionalni sajam poslova

Sajam već tradicionalno organizira MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud - Srbija, MojPosao.ba - Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje - Makedonija te od ove godine i Deloglasnik - Slovenija.

Sajam je posjetilo više od 400.000 tražitelja posla, a prikupljeno je gotovo 50.000 prijava za posao, što je 19% više posjetitelja u odnosu na prethodnu godinu. Što se tiče sadržaja sajma i štandova, isti bilježe preko 5 milijuna pregleda što je porast od 12% u odnosu na prethodnu godinu.

Samo iz Hrvatske, sajmu je ove godine pristupilo više od 113.000 korisnika (30% više nego prošle godine) koji su napravili preko 9.000 prijava za posao. Također, veliki broj posjetitelja stupio je u direktni kontakt s poslodavcem putem online chata.

U Hrvatskoj je najviše korisnika posjetilo štandove tvrtki IKEA, OTP banke, HZMO, Zubak Grupe te Austrian Business Agency, dok su na razini cijelog sajma najviše posjetitelja privukli štandovi tvrtki JYSK, Transcom te Spar.

Tvrtke koje su izlagale na Sajmu u Hrvatskoj su: OTP banka, IKEA, Austrian Business Agency, Strabag, Maurer Electronics Split, Transcom, SPAR, dSPACE, JYSK, Konzum, Zubak Grupa, Prima namještaj, Vertiv, Sinusmatik, Print Grupa, TEDi poslovanje, Amplexor, Studenac, telemach, City Connect, Dremo Personaldienstleistung GmbH, System-Logistik GmbH, British American Tabacco, ADAPT electronic CRO, Jadranka turizam, Wiener osiguranje, HZMO, Henkel, TIS Grupa, Ematec, Hella, Scalable Global Solutions, Framos Technologies, Metro, CPL Solutions, Atron, LTH Grupa, Coca-Cola HBC Hrvatska te MojPosao.

21.10.2021. 13:41:00
Novi komentar
nužno
nužno