« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
ČETVRTI HRVAT

Redknapp potvrdio: Pletikosa dolazi na posudbu u Tottenham

Vijesti oko prelaska Pletikose u Tottenham uvijek treba uzeti s rezervom, ali Redknapp tvrdi da je dogovorena jednogodišnja posudba

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

stipe pletikosa

,

Tottenham

,

Harry Redknapp

Trener Tottenhama Harry Redknapp izjavio je da se je hrvatski reprezentativni vratar Stipe Pletikosa (31) pridružio engleskom nogometnom prvoligašu. Pletikosa dolazi u londonski klub na jednogodišnju posudbu iz moskovskog Spartaka, objavila je u subotu novinska agencija Reuters.

Pletikosa je bio desetak dana na probi u Spursima i trenutno ima status trećeg vratara. Prvi vratar Spursa je Brazilac Heurelho Gomes, koji je ozlijedio prepone u srijedu u utakmici posljednjeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka (Tottenham - Young Boys 4-0), pa će u subotu u prvenstvenom susretu protiv Wigana braniti talijanski veteran Carlo Cudicini, koji će uskoro napuniti 37 godina. Cudicini je prije deset mjeseci doživio tešku premetnu nesreću dok se vozio motociklom na trening.

Dolaskom Pletikose "hrvatska kolonija" u Tottenhamu sada ima četiri člana, uz njega tu su još Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar.(hina/metro-portal)

28.08.2010. 12:51:00
Novi komentar
nužno
nužno