« Zagreb
objavljeno prije 13 godina
URNEBESNO!

Red Bull Soapbox utrka na Tuškancu - fotografije ludih vozila

Pedeset i jedno prijavljeno vozilo parkirano je u ulici Ivana Gorana Kovačića, na veselje djece i prolaznika

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Metro)
Više o

Tuškanac

,

Red Bull Soapbox Zagreb

,

luda vozila

Red Bull Soapbox utrka vozila ove se godine održava na zagrebačkom Tuškancu, gdje je strmina sa zavojem pravi izazov za sva moguća vozila koja će pokušati proći stazu i ostati u jednom komadu do cilja.

Dva dana i noći trajale su pripreme staze za utrku - cijela je staza obložena balama slame uz rubove ceste, osigurana su i stabla blizu ceste u slučaju izlijetanja pilota čudnovatih bolida, a šetnica uz Tuškanac ograđena je kako nitko od gledatelja ne bi zalutao na cestu. 

Za svaki slučaj, s obzirom na strminu staze, naručena su čak četiri kola hitne pomoći. 

Napuhana startna kućica ima i konstrukciju s koje će piloti kretati na vožnju nizbrdo, a u šumici kraj starta nalaze se i šankovi za osvježenje. Cijelo jutro piloti su dopremali svoja vozila, parkirali ih u Kovačićevoj i završavali radove koje nisu stigli, ili jednostavno glancali svoje ljubimce.

POGLEDAJTE GALERIJU OSTALIH VOZILA

12.06.2011. 13:26:54
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    DemolitionMan
    12.06.2011. 22:22
    Ogavno toksično smeće zvano "Red Bull" radi radi promocije svog sotonskog napitka s okusom koji uspješno spaja voćnu žvakaću gumu s rigotinom napravilo je opsadu Tuškanca, zatvorilo ulicu već dva dana prije utrke, stavilo moronske zaštitare koji su bučili cijelu noć te u dva ujutro palili motornu pilu i macolom zabijali čavle...Fuj, fuj i sto puta FUJ!
    Korporacije koje proizvode otrov rade što hoće, nikome ne odgovaraju i uništavaju vikend stanarime ulice... Ako je ovo budućnost planete, onda odosmo u krasan k....
Novi komentar
nužno
nužno