« Zagreb
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
NAJAVE

Reboot InfoGamer od 12. do 17. studenoga

Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 i ove godine organizira tim veterana industrije videoigara koji stoje iza Reboot branda

Reboot InfoGamer 2019
Reboot InfoGamer 2019 (Arhiva)
Više o

program

,

Reboot Infogamer

,

Reboot InfoGamer 2019

Reboot InfoGamer ponovno kreće u pohod na rekorde u svojoj osmoj godini održavanja. Očekuje vas sajam koji će trajati šest dana te će se odvijati na još većem prostoru u većem broju hala. Reboot InfoGamer do sada je prerastao neke od najutjecajnijih europskih sajmova te se svrstava među najveće od najvećih.

Ove godine očekujemo više od 100 000 posjetitelja koji će prepoznati sve veći značaj gaming kulture te gaming industrije koja kao najveća svjetska industrija zabave rapidno raste. Ponovno se povećava broj najatraktivnijih i najvećih svjetskih izdavača a samim time i predstavljanja najnovijih igara kao i gaming hardvera, neki od njih su: Sony PlayStation, Konami, EA, Activision, Microsoft XboX, Ubisoft, Asus, HP, AOC, MSI i mnogi drugi. 

Ove godine po treći put zaredom Reboot InfoGamer biti će mjesto održavanja grandiozne završnice najvećeg regionalnog esport natjecanja A1 Adria Liga powered by ESL koja u svojoj drugoj sezoni donosi nikad spektakularnije finalne okršaje najboljih regionalnih momčadi i igrača u igrama CS:GO, DOTA2, HEARTHSTONE I CLASH ROYALE. Osim svega spomenutog ove godine očekujte i nikad veću količinu Battle Royale zabave, kao i sada već tradicionalne VR cornere i arene gdje ćete moći premijerno isprobati Oculus Quest, prvi ALL-IN-ONE VR uređaj kao i najatraktivniji sadržaj za njega.

Naša dugogodišnja podrška i ljubav prema indie game developerima iz čitave Europe i regije se nastavlja te će kao dio Reboot InfoGamer Indie Games Festivala ove godine svoje projekte izlagati više od 100 indie developera iz cijelog svijeta. Ponovno očekujemo još veći broj predstavljanja sve ozbiljnijih i usmjerenih regionalnih edukatora koji se bave usmjeravanjem mladih ljudi k zapošljavanju u jednoj od najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice - games industriji, što će ponovno biti jedna od vrućih tema sajma.

Ponavljamo i još veći community event  powered by A1 koji će se događati tijekom vikenda a okupit će na Reboot InfoGameru najveća community imena iz domene gaming video blogginga, streaminga te youtubinga kao i nekoliko velikih internacionalnih gostiju!

Sajam će se održati u osam paviljona (8, 8a, 9, 10, 11a, 11c, 11d) na površini većoj od  20 000 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti više od dvije stotine izlagača, a biti će igrivo čak više od 900 igraćih jedinica te deseci VR uređaja i razno raznih novotarija i gadgeta iz hardverskog svijeta.

Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 i ove godine organizira tim veterana industrije videoigara koji stoje iza Reboot branda, izdavači najvećeg regionalnog tiskanog časopisa za videoigre Reboot, te organizatori jedne od najuspješnijih i najznačajnijih svjetskih games indutry i game developer konferencija - Reboot Developa Blue koja se odvija svake godine u Dubrovniku i Reboot Develop Red kao njen kandski pandan. Partner i suorganizator sajma Reboot InfoGamer je Zagrebački velesajam i njegov tim koji je prepoznao izuzetnu važnost i značaj industrije videoigara. Ove godine u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom nastojat ćemo maksimalno utjecati na to da se bolje organiziraju ulazi i izlazi sa sajma te smanje gužve i ograniče dnevne količine ulaznica.

Više saznajte na stranicama Reboot InfoGamera!

02.11.2019. 16:29:00
Novi komentar
nužno
nužno