« Zagreb
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
GROMOGLASNA ŠUTNJA

Reakcije na uhićenje Milana Bandića

Reakcija na uhićenje Bandića gotovo da i nema, a pogotovo se ne javljaju veliki igrači koji očito nemaju dovoljno dobre izvore u USKOK-u

Bandiću je trenutno Bog jedina šansa ...
Bandiću je trenutno Bog jedina šansa ... (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

uhićenje

,

reakcije

,

komentari

,

Akcija Agram

Reakcije na uhićenje zagrebačkog gradonačelnika pokazuju pravu prirodu hrvatske politike - gromoglasna šutnja! Naime, od glavnih političkih igrača u Hrvatskoj o Akciji Agram večeras još nismo čuli niti pročitali apsolutno ništa.

Milanović je poručio da će izjavu dati sutra, sveprisutnih Karamarka, Grabar-Kitarović i Josipovića nema ni u tragovima, a jedini koliko-toliko važan političar koji se odvažio nešto izjaviti je poslovično borbeni Jovanović koji piše po svom Facebooku.

Mediji su uspjeli uloviti Kregara, Bandićevog svojevremenog protukandidata za gradonačelnika koji je pokušao ispasti zabavan s poslovičnom Bandićevom o institucijama države koje trebaju raditi svoj posao.

Lesar je na Facebooku lagano cinično primjetio da uhićuju same poštenjake, a Holy se lukavo pozvala na saborski imunitet od komentiranja postupaka u tijeku kao pripadnica zakonodavnog tijela, uz dodatak da su ti događaji upozorenje svim političarima i strankama u Hrvata da trebaju raditi za dobrobit građana.

Bandićevi koalicijski partneri u Gradskoj skupštini na čelu s Darinkom Kosorom ugasili su telefone i sakrili se iza zavjesa svojih stanova i kuća i proklinju gorku sudbinu - sutra moraju na posao, a tamo čekaju novinari ... no, ni oponenata tipa Bernardića nema nigdje na vidiku.

Zato su društvene mreže preplavljene zlobnim komentarima, zgodnim fotomontažama i doskočicama, a zanimljivo je da prednjače portali koji su od Bandića dobivali obilate apanaže zadnjih godina.

Drugi, pak, pokazuju da imaju smisla za promociju - Gableci i to su objavili da je sutra promjena na meniju - uvršteno je varivo od mahunica i varivo od mahunica s kobasicom po izuzetno povoljnim cijenama.

Sve u svemu, cirkus je tek počeo, a reakcije na Forumu su također vrlo zabavne.

19.10.2014. 22:15:00
Novi komentar
nužno
nužno