« Zagreb
objavljeno prije 9 godina
UDOMI ME!

Razbijanje predrasuda o udomljavanju pasa

Udruga Indigo uz pomoć iskusnih trenera nudi bilo kakvu potrebnu pomoć u daljnjem odgoju pasa te vam svima preporučuje da ih dođete sami upoznat

Torro je prekrasni socijalizirani rotvajler
Torro je prekrasni socijalizirani rotvajler (Udruga Indigo)
Više o

udomljavanje pasa

,

Udruga Indigo

,

rotvajler

Torro i Bessa su dva rotvajlera, navodno opasne pasmine, no mi i dalje tvrdimo da nema opasnih pasa nego opasnih vlasnika. Bessa je jedno zaigrano pseto koja se izvrsno slaže s drugim životinjama, voli djecu i biti u interakciji s ljudima. Sterilizirana je, cijepljena i čipirana. Najveća briga joj je tko će joj dobaciti lopticu i igrati se s njom.  

Torro je zapravo gospodin pas, nešto oprezniji u kontaktu s čovjekom dok ne stekne povjerenje. Oboje su zaigrani i veseli, čak su i položili test socijalizacije tako da imaju i službeni dokaz da su socijalizirani i društvu prihavtljivi.  

No, i dalje živimo u svijetu predrasuda i zapravo ove dvije njuške već porilično dugo čekaju svog zauvijek čovjeka.

Udruga Indigo uz pomoć iskusnih trenera nudi bilo kakvu potrebnu pomoć u daljnjem odgoju pasa te vam svima preporučuje da ih dođete sami upoznati i procijeniti koliko su to zapravo drage njuške. 

Sve informacije za Toru i Besu mozete dobiti na Facebook stranici Udruge Indigo ili na mail udruga.indigo@gmail.com, te na kontakt broj 0912226683 (ukoliko se gospođa ne javi, molimo vas pošaljite joj sms jer možda taj tren radi pa će vam se javiti u prvom slobodnom trenutku).

Razbijte predrasude i pružite ovim divnim njuškama priliku za sretan i dobar život!

Više slika u albumu na Facebookua vise informacija o pasmini mozete vidjeti ovdje

27.05.2015. 08:30:00
Novi komentar
nužno
nužno