« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci
two smoking barrels

Rastaju se Madonna i Guy Ritchie

Madonna, Ritchie, Rocco i Lurdes na premijeri filma u siječnju 2007.
Madonna, Ritchie, Rocco i Lurdes na premijeri filma u siječnju 2007. (Reuters)
Više o

Madonna

,

Guy Ritchie

,

rastaju se Madonna i Guy Ritchie

Bajka je završila, potvrdila je glasnogovornica Madonne za Veliku Britaniju Moira Bellas. Jedan od najpoznatijih svjetskih parova, glamurozan tek nešto malo manje od Brangeline, definitivno se odlučio rastati. Vijest je potvrđena i Associated Pressu putem američkih glasnogovornika pjevačke megazvijezde.

Vijest je, ovog puta točno, prvi objavio britanski Sun, kojem je ovo vjerojatno već dvadeseta naslovnica s istom glavnom temom.

Britanski redatelj i američka pjevačica oženili su se pred sedam godina na raskošnoj ceremoniji u škotskom dvorcu, a glasine o razvodu krenule su praktički odmah, jer Ritchie nije ni pomišljao na selidbu u SAD. Njegova je karijera tada bila na vrhuncu, jer je nakon hvaljenog debija „Lock, Stock and Two Smoking Barrels" snimio i „Snatch" s Brad Pittom u ulozi nerazumljivog britanskog Roma i Relvover, koji se nije pretjerano iskazao.

Madonna je, s druge strane, nastavila svoju pjevačku karijeru, pokušavajući usput i glumiti, a tabloidi tvrde da je upravo njeno inzistiranje na glumi i prelilo čašu strpljenja Guy Ritchiea. Naime, film Swept Away iz 2002. godine s Madonnom u glavnoj ulozi zakopali su jednako kritika i publika, pa je nakon tri tjedna i katastrofalnih 600.000 dolara zarade od ulaznica povučen iz kina.

Godinu dana prije vjenčanja par je dobio sina Rocca, a trogodišnjeg Davida usvojili su kao siroče iz Malawija. Kako Madonna ima kćer Lourdes iz veze s plesačem Carlosom Leonom, njena ideja da usvoje još jedno dijete iz Afrike nije naišla na razumijevanje supruga, pa je skandal oko pokušaja usvajanja dobrodošao Ritchieu.

Par bi se trebao rastati odmah, prema tvrdnjama medija, no specijalisti za razvode tvrde da to neće biti moguće još koji mjesec. Naime, Madonna je jedna od najbogatijih žena u showbiznisu i pojavile su se spekulacije o tome koliko bi Guy mogao tražiti od žene.

Vjerojatnija varijanta britanskog Tarantina je ipak miran razlaz, daleko od medija i sudnice, i uz nagodbu koja ga neće napraviti predmetom ismijavanja po pubovima.

15.10.2008. 20:49:03
Novi komentar
nužno
nužno