« Košarka
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
NBA

Raspoloženi Bryant "utrpao" 48 koševa Phoenix Sunsima

Kobe Bryant zabio je čak 48 koševa za pobjedu Los Angeles Lakersa od 99-83 nad Phoenix Sunsima

Fotografija vijesti
Više o

košarka

,

Los Angeles Lakers

,

Phoenix Suns

,

NBA

,

Kobe Bryant

Sjajni Kobe Bryant zabio je sinoć čak 48 koševa za pobjedu Los Angeles Lakersa od 99-83 nad Phoenix Sunsima, dok su Washington Wizardsi stigli do prve pobjede ove sezone svladavši sinoć Toronto Raptorse 93-78, javlja Hina.

Mješavinom šuteva s distance i zabijanja Bryant je ostvario najveći učinak u NBA ove sezone NBA za treću uzastopnu pobjedu Lakersa.

To je njegov prvi učinak iznad 40 koševa od ožujka, a 108. u karijeri. Bryant je realizirao 18 od svojih 31 šuteva iz igre te je zabio gotovo pola od 99 koševa koliko je zabila njegova momčad. Imao je i pet skokova, tri asistencije te tri ukradene lopte.

U prvoj je četvrtini postigao 17 pogodaka, a u zadnjoj 16. Na poluvremenu je već imao postignuta 23 koša. Pau Gasol je pridonio pobjeda Lakersa sa 16 koševa i 12 skokova.

Ovom pobjedom su Lakersi (7-4) došli ispred Los Angeles Clippersa na vrhu Pacifičke divizije.

U Washingtonu su Wizardsi svladali Toronto Raptorse 93-78 što im je prva pobjeda ove sezone. Washington je bio zadnji na ljestvici u NBA ne pobijedivši ni u jednoj utakmici od početka 25. prosinca. U osam utakmica ubilježio je osam poraza, što je najlošiji početak sezone u povijesti kluba iz glavnog grada.

Nick Young i Rashard Lewis su svaki zabili po 15 koševa, dok je John Wall imao devet asistencija za Washington.

U Minneapolisu je Chicago bio bolji od Timberwolvesa 111-100 te je zasjeo na vrh Istočne konferencije sa devet pobjeda i dva poraza, ispred Miamija koji je sinoć pretrpio poraz u produžetku od Golden Statea 111-106 unatoč povratku Dwyanea Wadea nakon tri utakmice pauziranja zbog ozljede lijevog stopala.

Za Chicago je Derrick Rose potvrdio svoj status najkorisnijeg igrača NBA s 31 košem i 11 asistencija, dok je kod Minnesote Španjolac Ricky Rubio imao 12 asistencija, 13 koševa i četiri ukradene lopte.

U Oaklandu je Nate Robinson ušao s klupe i zabio 24 koša, 17 u zadnjoj četvrtini i produžetku i Golden State Warriors su "izbrisali" razliku od 17 koševa pobjedu nad Miami Heatom 111-106. Dorell Wright iz Warriorsa postigao je 20 pogodaka, osam u produžetku, uz deset skokova. David Lee je pridonio pobjedi sa svojim drugim uzastopnim dvostrukim dvoznakenkastim učinkom sa 20 koševa, 14 skokova, četiri ukradene lopte i tri asistencije dok su Golden Statei prekinuli niz od pet poraza.

Kod Miamija je Wade zabio 34 koša, najviše ove sezone, uz šest skokova i četiri ukradene lopte no to nije pomoglo i Heat je ubilježio drugi poraz ove sezone.

11.01.2012. 11:13:52
Novi komentar
nužno
nužno