« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Spajanje nespojivog

Rambo Amadeus i Tamara Obrovac u Boogaloou

Zajednički koncert u klubu Boogaloo 03.10.

Više o

Boogaloo

,

Rambo Amadeus

,

Tamara Obrovac

U subotu, 3. listopada, u dvorani Boogaloo, održat će se zajednički koncert Ramba Amadeusa i Tamare Obrovac. Moramo naglasiti kako se ovdje ne radi o gostovanju Tamare na Rambovom koncertu (ili obratno) niti o klasičnom konceptu predgrupa – glavni izvođač.

Naime, iste večeri ćete moći vidjeti kompletan koncert oba izvođača sa svojim proširenim bendovima koji će zajedno ponuditi preko tri sata vrhunske svirke, zabave i smijeha.

Tamara Obrovac se na svom posljednjem, vrlo uspješnom albumu «Neću više jazz kantati» ponešto odmakla od svog uobičajenog etno-jazz izričaja te se više priklonila plesnijem etno/jazz/soul/funk zvuku.

Rambovo gostovanje na albumu, točnije, u simpatičnoj narodnjačkoj parodiji «Turbo funk», još je jedan od dokaza iznimnog uzajamnog poštovanja ovih nadarenih umjetnika. S obzirom da Rambovo koketiranje sa jazz glazbom s vremenom postaje sve očitije, možemo biti sigurni da će oba izvođača u pratnji svojih fantastičnih bendova ispuniti sva očekivanja publike koja je donedavno, zbog nešto većeg stilskog razlikovanja, bila praktički nespojiva.  

Cijena ulaznice: 90 kuna u pretprodaji, 110 kuna na ulazu   + specijalna ponuda prvih 100 ulaznica po cijeni od 80 kn samo u novootvorenom Aquarius Music Shopu - Maksimirska 16.

Metro portal Vam daruje dvije ulaznice: Ulaznice za Ramba i Tamaru Obrovac

30.09.2009. 12:41:00
Novi komentar
nužno
nužno